Facebook Pixel Η Μπάρτσα «κλέβει» τις μεταγραφές του ΠΑΟ!
| 2015-06-09 19:30:00

Η Μπάρτσα «κλέβει» τις μεταγραφές του ΠΑΟ!

Η Μπάρτσα «κλέβει» τις μεταγραφές του ΠΑΟ!

Έτοιμη η Μπαρτσελόνα να πάρει δύο βασικούς μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού για το καλοκαίρι. Μάλλον θα πρέπει να βιαστούν οι Πράσινοι...

Άμεσα θα πρέπει να τρέξει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του μπασκετικού Παναθηναϊκού, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να κάνει κίνηση για τους δύο βασικούς μεταγραφικούς στόχους του, τον Νικ Καλάθη και τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ!

Σύμφωνα με το «encestando.es», στη λίστα των «μπλαουγκράνα» βρίσκονται οι Καλάθης, Βεζένκοφ, αλλά και ο Τζίτζι Ντατόμε, που δύσκολα θα συνεχίσει στο NBA.

Οι Καταλανοί έχουν ήδη κάνει κάποιες επαφές με τους ανθρώπους του Άρη για τον Βούλγαρο άσο και περιμένει να τελειώσει το ελληνικό πρωτάθλημα για να «τρέξουν» τις διεργασίες, ενώ παράλληλα έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους και στην πλευρά του Καλάθη. Ο ομογενής γκαρντ πάντως έχει ως προτεραιότητά να μείνει στο NBA, ωστόσο αν δεν τα καταφέρει, τότε θα ψάξει για ένα καλό συμβόλαιο στην Ευρώπη.

Αμφότεροι βρίσκονται πολύ ψηλά στην λίστα του Παναθηναϊκού και οι Πράσινοι θα ήθελαν να τους έχουν στο ρόστερ της επόμενης περιόδου, ώστε να μπορέσουν και πάλι να κοιτάξουν ψηλά στην Ευρωλίγκα. Για να μην τους χάσουν πάντως, θα πρέπει να βιαστούν!
 

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού με βίντεο για την διαιτησία στο ΣΕΦ. Δείτε το ΕΔΩ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags