Facebook Pixel Άθελά τους, του έκαναν κι ένα μεγάλο καλό στον Ολυμπιακό!
| 2015-06-19 19:07:00

Άθελά τους, του έκαναν κι ένα μεγάλο καλό στον Ολυμπιακό!

Άθελά τους, του έκαναν κι ένα μεγάλο καλό στον Ολυμπιακό!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξηγεί το μεγάλο καλό έκαναν, χωρίς να το θέλουν, στον Ολυμπιακό.

· Επειδή δεν πρέπει να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, όλα αυτά τα πράγματα που ζούμε τον τελευταίο καιρό, του έχουν κάνει κακό του Ολυμπιακού.

· Και μόνο ότι ακούγεται στην Ευρώπη ότι κατηγορείται για τέτοιες «περίεργες» ιστορίες, κακό του κάνει.

· Μόνο που οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού, άθελά τους, του έκαναν κι ένα μεγάλο καλό! Συσπειρώνουν τον κόσμο του Ολυμπιακού δίπλα από την ομάδα, όσο ποτέ τα τελευταία χρόνια!

· Διότι κάπου με το ένα πρωτάθλημα να διαδέχεται το άλλο, αλλά και με την στρατηγική της φθοράς του μέσω της καραμέλας της διαιτησίας και των δήθεν στημένων αγώνων, ο κόσμος του Ολυμπιακού κάπου είχε «χαλαρώσει».

· Τώρα, βλέπω ένα άλλο κλίμα στον κόσμο του Ολυμπιακού. Ένα κλίμα συσπείρωσης. Και μιλάω γενικά, για όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού.

· Γιατί ο κόσμος του Ολυμπιακού μπορεί να γκρινιάζει, να μουρμουράει, να απαιτεί πάντα παραπάνω, να φωνάζει, να τα βάζει καμιά φορά με όλους και με όλα ακόμη ακόμη κι εντός Ολυμπιακού, αλλά όταν νιώθει ότι η αγαπημένη του ομάδα κινδυνεύει επειδή έχει γίνει στόχος των αντιπάλων της, τότε βάζει πάνω απ΄όλα και πρώτα απ΄όλα το σύλλογο. Το καλό της ομάδας του.

· Και στέκεται δίπλα στην ομάδα, πιο κοντά και πιο μαζικά απ΄ότι και σε περιπτώσεις επιτυχιών. Κι όταν ο Ολυμπιακός έχει κοντά του τον κόσμο του, λίγα πράγματα έχει να φοβάται.

· Πολύ απλά γιατί εκτός όλων των άλλων έχει ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ καλύτερη ομάδα απ΄όλους.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags