Facebook Pixel Ε, όχι, ρε Μήτρογλου! Εκεί θα πας;
| 2015-06-19 21:45:00

Ε, όχι, ρε Μήτρογλου! Εκεί θα πας;

Ε, όχι, ρε Μήτρογλου! Εκεί θα πας;

Σίγουρα ο Κώστας δεν έκανε καλή σεζόν με τον Ολυμπιακό, όμως ρίχνει πάρα πολύ τις απαιτήσεις όταν συζητάει με τέτοιες ομάδες! Πού παίζει να συνεχίσει την καριέρα του; 

Ο Κώστας Μήτρογλου έχει αποφασίσει πως δε θα συνεχίσει στο Λιμάνι και η Φούλαμ ψάχνει σύλλογο για να τον πουλήσει.

Σύμφωνα λοιπόν με την έγκυρη Gazzetta dello Sport, για τον Έλληνα στράικερ έχουν δείξει ενδιαφέρον δύο ομάδες από την Ιταλία και μάλιστα εντός της επόμενης εβδομάδας θα έχουν συνάντηση με τον μάνατζερ του.

"Πλειστηριασμός για τον Μήτρογλου: ενδιαφέρον από Σασουόλο και Ουντινέζε", αναφέρει στην αρχή του ρεπορτάζ της για τον 27χρονο διεθνή επιθετικό το ιταλικό δημοσίευμα και συνεχίζει: "Οι δύο ιταλικές ομάδες ερίζουν για τον Έλληνα όμως το μέλλον του ίσως βρίσκεται στη Φενέρμπαχτσε.

Ο σέντερ φορ της Εθνικής Ελλάδος ανήκει στη Φούλαμ, όμως το μέλλον του δύσκολα θα βρίσκεται στην Αγγλία. Η Σασουόλο είχε ενδιαφερθεί γι΄ αυτόν προ διετίας και πλέον μπορεί να επανέλθει. Όμως, υπάρχει και η Ουντινέζε, η διοίκηση της οποίας θα συναντηθεί με τον μάνατζερ του παίκτη την επόμενη εβδομάδα.

Το υψηλό κόστος που θα έχει μια πιθανή μεταγραφή ίσως είναι ένα σημαντικό εμπόδιο, όπως επίσης και το ότι ο Ιταλός τεχνικός διευθυντής της Φενέρμπαχτσε, Τζιουλιάνο Τερανέο είναι έτοιμος να του προσφέρειε πάνω από 2 εκ. το χρόνο για συμβόλαιο"!

"ΣΦΑΓΗ" ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ για μεγάλο ξένο άσο στο μπάσκετ! Όλο το ρεπορτάζ ΕΔΩ 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags