Facebook Pixel Πώς θα τη φέρει ο Μαρινάκης στον Μελισσανίδη!
| 2015-06-22 09:45:00

Πώς θα τη φέρει ο Μαρινάκης στον Μελισσανίδη!

Πώς θα τη φέρει ο Μαρινάκης στον Μελισσανίδη!

Μεγάλη ζημιά ετοιμάζεται να κάνει στην ΠΑΕ ΑΕΚ ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού! Πώς και γιατί η Ένωση θα γίνει ...Πανθρακικός; Ο θρυλικός Αποδυτηριάκιας εξηγεί στο sportdog...

Για τον Μελισσανίδη η ΑΕΚ είναι ...ΑΕΚ, όχι με τα ίδια κυβικά του Πλατανιά και της Καλλονής, του Παναιτωλικού και της Βέροιας. Κατόπιν τούτου η ΑΕΚ ανάλογα με την εμπορικότητά της και βέβαια το ιστορικό της παρελθόν στο μεγάλο πρωτάθλημα, δικαιούται ποσοστό από τα έσοδα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, όσα περίπου ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. "ΟΧΙ" λέει ο Μαρινάκης.

Σύμφωνα με τους τύπους ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει δίκαιο. Η ΠΑΕ που προέρχεται από τη Β΄ εθνική είναι υποχρεωμένη να μπει στην κεντρική διαχείριση των t.v. rights, άρα δεν μπορεί, όπως ο Παναθηναϊκός να παραχωρήσει τα δικαιώματα σ΄ άλλο κανάλι. Θα συμβληθεί αναγκαστικά με το συνδρομητικό της Nova.

Από την άλλη, η ΑΕΚ σαν ομάδα Β΄ εθνικής στη σούπερ ληγκ θα πάρει τρεις με τέσσειρς φορές λιγώτερα λεφτά απ΄ όσα ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Μιλάμε για εκατομμύρια. Για παράδειγμα στην ΑΕΚ αναλογεί ένα ποσό 1,5 εκ. ενώ στον Παναθηναϊκό 4,5 εκ. και 5,5 εκ. στον Ολυμπιακό, και ακόμα περισσότερο.

Αν ο Μαρινάκης δεν θεωρήσει περίπου ισότιμη την ΑΕΚ, τότε η ομάδα του Μελισσανίδη θα πάρει από τα λεφτά της Nova όσα η Κέρκυρα και ο Πανθρακικός. Το θέμα θα πάει σε ψηφοφορία, αλλά απαιτείται η ομοφωνία. Υπάρχουν ΠΑΕ που αναγνωρίζουν το δίκαιο της ΑΕΚ, όμως αυτό δεν λέει τίποτα όταν διαφωνεί έστω μόνον μια ΠΑΕ, αυτή του Ολυμπιακού.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ συμμαχία με Μαρινάκη και Μελισσανίδη, αποκαλύπτει ο   apodytiriakias.gr  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags