Facebook Pixel «Φάνηκε το δίκιο της Βέροιας»
| 2015-07-08 18:57:00

«Φάνηκε το δίκιο της Βέροιας»

«Φάνηκε το δίκιο της Βέροιας»

Δικαιωμένος για την απαλλαγή της Βέροιας από τις κατηγορίες για χειραγώγηση του αγώνα με τον Ολυμπιακό (3-0 στις 6/1/2013) δήλωσε ο Αργύρης Λίβας μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ

Αναλυτικά, ο Αργύρης Λίβας μίλησε στον Άρη Ασβεστά για:

-την απόφαση για αθώωση της Βέροιας: «Αν σας έλεγα ότι δεν αισθάνομαι δικαιωμένος, δεν θα με πιστεύατε. Το σκεπτικό της απόφασης δεν το γνωρίζω, αλλά τη μεγαλύτερη αξία την έχει το τελικό αποτέλεσμα. Αν ήταν 1-2 αντί 2-1, τι θα ήταν, παρηγοριά στον άρρωστο; Ένα μέλος διαφώνησε, δεν ξέρω τους λόγους… Θα δούμε το σκεπτικό για να κάνουμε κάποιες κρίσεις. Η ουσία δεν αλλάζει όμως. Η Βέροια αθωώθηκε σε δύο βαθμούς, και σε πρώτο βαθμό, αλλά και σε δεύτερο βαθμό. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας έκανε έφεση και απορρίφθηκε. Εγώ ούτε με ευνοεί μια απόφαση θριαμβολογώ, ούτε όταν είναι σε βάρος μου ρίχνω ανάθεμα. Ο κ. εισαγγελέας είχε δικαίωμα να ασκήσει τη δίωξή του και το έκανε».

-το πού στηρίχτηκε η απόφαση για αθώωση της Βέροιας: «Από τον πρώτο βαθμό φάνηκε το δίκιο της Βέροιας, αλλά και σε δεύτερο βαθμό η απουσία των δύο μαρτύρων κατηγορίας έπαιξε το ρόλο της. Η εκτίμησή μου είναι πως και η κατάθεση του κύριου Γεωργέα δεν έδωσε πειστικές απαντήσεις στα ερωτήματα που θέσαμε. Μιλάω για την κατάθεσή του, με τον κ. Γεωργέα δεν έχω καμία αντιδικία».

-τη «διαφωνία» της Επιτροπή Εφέσεων με τον ανακριτή διαφθοράς: «Ο κ. Ανδρεάδης μπορεί να έχει τη δική του κρίση, είναι αναφαίρετο δικαίωμά του. Το κάθε όργανο, είτε είναι ανακριτής, είτε εισαγγελέας, είτε μια επιτροπή, παίρνει τις αποφάσεις του. Ο καθένας έχει τη δική του διαδρομή και τη δική του κρίση».

-την πιθανή αντίδραση του Λεβαδειακού: «Ο Λεβαδειακός σαφέστατα μπορεί να κάνει ό,τι εκτιμήσει η διοίκησή του και η νομική του υπηρεσία».

-το ζήτημα της Κέρκυρας (η ΕΕΑ εισηγήθηκε τον υποβιβασμό της για εικονική μεταβίβαση μετοχών), την οποία επίσης εκπροσωπεί: «Υπάρχει το θέμα της Κέρκυρας και περιμένουμε τις εξελίξεις. Δεν έχει ακόμη κληθεί η Κέρκυρα, γιατί δεν έχει ανακοινωθεί το σκεπτικό της. Πρέπει να υπάρχει το σκεπτικό της απόφασης για να κινηθεί η διαδικασία και να πάει η υπόθεση στην Πειθαρχική Επιτροπή της Super League».

-το αν θα γίνει από τους κ.κ. Αρβανιτίδη και Λαναρή αίτημα για άρση των περιοριστικών όρων: «Δεν το γνωρίζω. Αν δεν έχουν ήδη υποβάλει, πιστεύω πως θα το κάνουν. Αυτή είναι η πληροφόρηση που έχω».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags