Facebook Pixel Πώς εξερράγη η "βόμβα"... ηρωίνης στο στομάχι του "Πίου" - Το χρονικό της σύλληψής του
Life
| 2015-07-19 22:41:00

Πώς εξερράγη η "βόμβα"... ηρωίνης στο στομάχι του "Πίου" - Το χρονικό της σύλληψής του

Πώς εξερράγη η "βόμβα"... ηρωίνης στο στομάχι του "Πίου" - Το χρονικό της σύλληψής του

Είχε οικονομικά προβλήματα και είπε "ναι" στη μαφία!

Το “μαύρο πιστόλι” της μπάλας ο γνωστός “Πίου” της επιτυχημένης διαφήμισης... εξελίχθηκε στο πιο γρήγορο “βαποράκι” ναρκωτικών της νιγηριανής μαφίας, καθώς συνελήφθη στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, να μεταφέρει στο στομάχι του ποσότητα ηρωίνης βάρους ενός κιλού και 285 γραμμαρίων.

Ο 37χρονος Νιγηριανός μετανάστης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια διαμένει μόνιμα στη χώρα μας και είχε γίνει γνωστός στο πανελλήνιο από διαφήμιση εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, στην οποία υποδυόταν το ποδοσφαιρικό πουλέν του “πρόεδρου” από την “ποδοσφαιρομάνα” Λουλαμπουά, έκανε το χειρότερο “παιχνίδι” της ζωής του αναζητώντας το εύκολο κέρδος.

Όπως έγινε γνωστό από την Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, ο 37χρονος “Πίου” συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος προερχόμενος από Κωνσταντινούπολη μέσω Ουγκάντας, καθώς με τη μέθοδο τις κατάποσης μετέφερε στο στομάχι του 52 σακουλάκια με καθαρή ηρωίνη βάρους άνω του ενός κιλού.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν πληροφορίες για άτομο που συνεργάζεται με διεθνές κύκλωμα της νιγηριανής μαφίας των ναρκωτικών που εισαγάγει και διακινεί ποσότητες ηρωίνης στη Δυτική Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Η συγκεκριμένη πληροφορία ανέφερε πως άγνωστο άτομο αφρικανικής καταγωγής θα μετέφερε ποσότητα ηρωίνης για λογαριασμό της μαφίας, προκειμένου να διακινηθεί η ηρωίνη στην εσωτερική αγορά.

Οι έμπειροι αστυνομικοί της Δίωξης μόλις είδαν τον 37χρονο Νιγηριανό να μπαίνει στην αίθουσα αφίξεων αμέσως τον ακινητοποίησαν και πραγματοποίησαν έλεγχο, ενώ παράλληλα του έκαναν ακτινογραφία διαπιστώνοντας πως το στομάχι του 37χρονου ήταν γεμάτο με σακουλάκια ηρωίνης, τα οποία στη συνέχεια απέβαλε στα γραφεία της Δίωξης Ναρκωτικών, με την μέθοδο του... καθαρτικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος “μπαλαδόρος” από τη Νιγηρία τα τελευταία χρόνια διαμένει μόνιμα στα Χανιά της Κρήτης και είναι παντρεμένος με Ελληνίδα.
Όπως είπε στους αστυνομικούς που του πήραν κατάθεση, το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και δέχθηκε πρόσφατα ένα τηλεφώνημα από έναν γνωστό του στη Νιγηρία, ο οποίος του πρότεινε αυτό το ταξίδι με όλα τα έξοδα πληρωμένα και αμοιβή για τη μεταφορά των ναρκωτικών ύψους 4.000 ευρώ.

Λόγω των οικονομικών δυσκολιών, ο “Πίου” δέχθηκε και αμέσως ταξίδεψε για την Ουγκάντα όπου και κατάπιε τα ειδικά συσκευασμένα με προφυλακτικά σακουλάκια της ηρωίνης, προκειμένου να τα μεταφέρει στην Ελλάδα.

Ο Νιγηριανός που στρατολόγησε τον “Πίου” του είχε πει πως όταν θα φθάσει στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην Αθήνα, θα τον ενημερώσει με νέο του τηλεφώνημα για τον παραλήπτη της ποσότητας καθαρής ηρωίνης που μετέφερε, όπως είπε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς. Κάτι βέβαια που δεν έγινε ποτέ καθώς προηγήθηκε η σύλληψη του “μαύρου πιστολιού”.

Ήδη σε βάρος του “Πίου” συντάχθηκε δικογραφία και παραπέμφθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα με τις κατηγορίες της κατοχής, μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών στην ελληνική επικράτεια.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags