Facebook Pixel Δεν επικύρωσε τη βαθμολογία η Football League
| 2015-07-21 18:11:00

Δεν επικύρωσε τη βαθμολογία η Football League

Δεν επικύρωσε τη βαθμολογία η Football League

Διοικητικό Συμβούλιο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (21/07) στα γραφεία της διοργανώτριας, στην Football League. Επί της ουσίας τα μέλη τηρούν στάση αναμονής, αφού οι όποιες ενέργειες είναι να πραγματοποιήσουν εξαρτώνται άμεσα από την Super League.

Με άλλα λόγια, η δεύτερη τη τάξει κατηγορία περιμένει πρώτα να επικυρωθεί η βαθμολογία της πρώτης κατηγορίας , ώστε να διαφανεί ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν οριστικά , αλλά και ποιες (εντός 72 ωρών από την επικύρωση) δηλώνουν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

Όταν γίνε αυτό, τότε θα πραγματοποιηθεί νέο Δ.Σ. , οπότε και θα ξεκαθαρίσει κατά πολύ το τοπίο σχετικά με το πρωτάθλημα της Football League της νέας περιόδου.

Όπως γίνεται αντιληπτό, επικύρωση βαθμολογίας δεν έγινε, παρότι έγινε κουβέντα για αυτή. Το βέβαιο είναι ότι ο χρόνος κυλά και ακόμη δεν έχει οριστεί η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος.

Αυτό την ίδια ώρα που η πρόταση του ΟΠΑΠ εξακολουθεί να είναι με λίγα χρήματα, τόσα που δεν επιτρέπουν στις ομάδες να ξεκινήσουν το πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος, Σπύρος Καλογιάννης, έχε εξουσιοδοτηθεί να έχει νέο γύρο επαφών, μήπως και διαφοροποιηθούν τα δεδομένα και η πρόταση που γίνει είναι πιο ικανοποιητική.

ΠΗΓΗ: footballleague.news.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags