Facebook Pixel Σεισμός στον Ολυμπιακό - Ποιον πουλάει 12 μύρια!
| 2015-07-22 10:30:00

Σεισμός στον Ολυμπιακό - Ποιον πουλάει 12 μύρια!

Σεισμός στον Ολυμπιακό - Ποιον πουλάει 12 μύρια!

Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ έχει αποφασίσει να... ματώσει τις ομάδες που θέλουν ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού!

Όταν μία ομάδα κάνει κάθε χρόνο πρωταθλητισμό, κερδίζει τίτλους και αγωνίζεται μόνιμα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι λογικό να υπάρχει ενδιαφέρον για τους ποδοσφαιριστές της.

Ειδικά στον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια γίνεται... χαμός, καθώς κάθε καλοκαίρι υπάρχει ενδιαφέρον για πολλούς παίκτες και οι Πειραιώτες όταν αποφασίζουν να πουλήσουν, το κάνουν σε πολύ καλή τιμή.

Κάπως έτσι φτάσαμε στο φετινό καλοκαίρι, που οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού βρίσκονται ξανά στην πρώτη γραμμή, ως υποψήφιοι για να αγωνιστούν σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Από τον Ρομπέρτο και τον Ομάρ, μέχρι τον Μαζουακού και τον Μιλιβόγιεβιτς!

Ειδικά για τον Σέρβο, το παιχνίδι φαίνεται ότι έχει... χοντρύνει! Γιατί σύμφωνα με όσα ακούγονται στα δημοσιογραφικά γραφεία, οι Πειραιώτες ζητούν πάνω από 12 εκ. ευρώ από τις ομάδες (πχ. Φενέρ) που ενδιαφέρονται για τον 24χρονο άσο!

Μιλάμε για ένα τεράστιο ποσό, για έναν παίκτη που πριν από λίγο καιρό ο Ολυμπιακός απέκτησε τα δικαιώματά του έναντι 2,5 εκ. ευρώ!

Φυσικά δεν σημαίνει ότι επειδή οι "ερυθρόλευκοι" τον πουλάνε με 12 εκ. ευρώ, θα βρεθεί κιόλας κάποια ομάδα να τα δώσει. Μοιραία, λοιπόν, μπορεί να πέσουν λίγο οι απαιτήσεις των πρωταθλητών.

Αν, για παράδειγμα, βρεθεί ομάδα που θα δώσει 10 μύρια σε ρευστό, πολύ δύσκολα μπορεί να πει κάποιος όχι σε μία τέτοια πρόταση, κι ας είναι κατά 2 εκ. ευρώ χαμηλότερη η πρόταση...

Αλλά το γεγονός και μόνο ότι έχουν ορίσει την τιμή του στα 12 εκ. ευρώ και το κάνουν γνωστό σε όποιον ενδιαφέρεται, δείχνει ότι ο Ολυμπιακός φέτος θα... ματώσει το ταμείο όποιας ομάδας θέλει να υπογράψει με παίκτη του...

** KΛΙΚ ΕΔΩ - Μπόμπα από βασικό του Ολυμπιακού: "Αν έχω την ευκαιρία, θα φύγω"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags