Facebook Pixel Πλάκα κάνεις! Τόσα έδωσε ο ΠΑΟΚ για τον Μπεργκ!
| 2015-08-31 23:00:00

Πλάκα κάνεις! Τόσα έδωσε ο ΠΑΟΚ για τον Μπεργκ!

Πλάκα κάνεις! Τόσα έδωσε ο ΠΑΟΚ για τον Μπεργκ!

Μπορεί στον Δικέφαλο να έτρεξαν να διαψεύσουν το θέμα με τον Σουηδό άσο, ωστόσο ο SportDog αποκαλύπτει ποια ήταν η ...τεράστια πρόταση του Άρνεσεν στον Παναθηναϊκό!

Το μεγάλο "μπαμ" του φετινού καλοκαιριού επιχείρησε να κάνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος παρά τις διαψεύσεις μέσω κύκλων, έκανε τελικά πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ.

Οι Θεσσαλονικείς ήθελαν στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου να ταράξουν τα νερά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όμως η προσφορά που κατέθεσαν ήταν μικρή και οι Πράσινοι ουσιαστικά ούτε που ασχολήθηκαν, καθώς έχουν ενημερώσει εδώ και καιρό πως ο παίκτης δεν πωλείται.

Αν και ο Δικέφαλος, λοιπόν, αρνήθηκε ότι υπήρξε θέμα με τον Σουηδό άσο, κάνοντας λόγο για ...αστειότητες, οι αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog αναφέρουν ότι ο Φρανκ Άρνεσεν ήταν αυτός που ασχολήθηκε με τη συγκεκριμένη περίπτωση και μάλιστα έστειλε την πρόταση μέσω mail!

Η προσφορά του ΠΑΟΚ έφτανε τα 2 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία ήταν μετρητά και αφορούσαν μόνο το 52.5% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, το ποσοστό δηλαδή που ανήκει στον Παναθηναϊκό επί της ιδιοκτησίας του Μάρκους Μπεργκ.

Μπορεί πάντως στο Τριφύλλι να ...έβαλαν τα γέλια μόλις διάβασαν για την επίσημη πρόταση του Δικεφάλου, καθώς είχαν αρνηθεί στο πρόσφατο παρελθόν 6 μύρια από το Κατάρ, ωστόσο ο Άρνεσεν πίστευε πως είχε ελπίδες να ολοκληρώσει το μεγάλο deal και να φέρει τον παίκτη στην Τούμπα. Ο Δανός πόνταρε, βλέπετε, στην αδερφική σχέση που έχει με τον Κάι Λέρμπι, στο γραφείο του οποίου ανήκει ο Μπεργκ και το 12,5% των τίτλων ιδιοκτησίας του διεθνούς φορ.

Εξάλλου, δε θα πρέπει να ξεχνάμε πως ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ γνωρίζεται με τον Σουηδό άσο από το παρελθόν και δεν αποκλείεται να είχε κάνει κάποια κουβέντα μαζί του, πριν μπει στη διαδικασία να καταθέσει επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτησή του.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οργιάζει στο πρωτάθλημα, έχει κλείσει στον ΠΑΟΚ!

 

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags