Facebook Pixel "Τρελάθηκε" ο Μαρινάκης και τίναξε την μπάνκα!
| 2015-08-31 23:45:00

"Τρελάθηκε" ο Μαρινάκης και τίναξε την μπάνκα!

"Τρελάθηκε" ο Μαρινάκης και τίναξε την μπάνκα!

Όσα δεν έχουν δώσει όλοι οι άλλοι μάζι όλο το καλοκαίρι, τα έδωσε μόνος του και σε μία μέρα το αφεντικό του Ολυμπιακού! Πώς να μη «φτιαχτούν» μετά οι φίλαθλοι της ομάδας;

Η καλύτερη μέρα του καλοκαιριού ήταν αυτή η Δευτέρα για τους φίλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι μπορεί να τα έχωναν από το πρωί για τις μεταγραφές που δεν είχαν γίνει, ωστόσο το βράδυ έκλεισε εντυπωσιακά και σίγουρα ακόμα και οι πιο απαιτητικοί, θα έχουν να πουν έναν καλό λόγο για τις τελευταίες κινήσεις της διοίκησης.

Οι Πειραιώτες κατάφεραν σε χρόνο ρεκόρ να αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή (και όχι ως δανεικό) τον Ιντέγιε, ενώ αργά το βράδυ ανακοίνωσαν και τον Ερνάνι. Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές που έρχονται να αλλάξουν επίπεδο τους Ερυθρολεύκους και για τους οποίους έπεσε πολύ χρημά!

Ο Ολυμπιακός την τελευταία μέρα, ή καλύτερα τις τελευταίες ώρες, της μεταγραφικής περιόδου, έβγαλε από τα ταμεία του ένα τρελό ποσό, που οι ανταγωνιστές του στην Ελλάδα δεν έχουν ξοδέψει όλοι μαζί όλο το καλοκαίρι. Η μεταγραφή του Ιντέγιε από τη Γουεστ Μπρομ φαίνεται πως πλησίασε τα έξι εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο Ερνάνι σίγουρα δε θα έρθει στο ...τζάμπα, καθώς η Πόρτο ζήταγε από την αρχή των διαπραγματεύσεων πολλά εκατομμύρια.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ωστόσο εδώ και μέρες έχει δώσει τη σχετική εντολή στους συνεργάτες του να κυνηγήσουν κάτι πολύ καλό στην αγορά, καθώς είχε αφουγκραστεί τον προβληματισμό που υπήρχε στην "ερυθρόλευκη" εξέδρα για τις μέχρι τώρα κινήσεις της ομάδας, ενώ παράλληλα ήθελε και να ευχαριστήσει με αυτόν τον τρόπο, τον κόσμο που έσπασε κάθε ρεκόρ με τα εισιτήρια διαρκείας.

Πλέον, περιμένουμε να δούμε για να κρίνουμε όλες τις μεταγραφές και το γεμάτο ρόστερ του Μάρκο Σίλβα στο γήπεδο και στα δύσκολα ματς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags