Facebook Pixel Ο Σαββίδης γνωρίζει καλύτερα από όλους
| 2015-10-17 18:03:00

Ο Σαββίδης γνωρίζει καλύτερα από όλους

Ο Σαββίδης γνωρίζει καλύτερα από όλους

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει για τον Ιβάν Σαββίδη και το δικό του σπίτι και τον ΠΑΟΚ που αν τελικά καταφέρει να τον κάνει πιο δυνατό, θα βρεθεί πιο γρήγορα κοντά σε ένα τίτλο.
 

Η πιο σωστή κουβέντα που είπε ο Ιβάν Σαββίδης στο τελευταίο… Μπεν Χουρ, αφορούσε το ίδιο το σπίτι του: Να συμμαζέψει το δικό του σπίτι, την οικογένεια του ΠΑΟΚ και όλα τα άλλα θα τα αντιμετωπίσει πιο αποτελεσματικά, είπε μέσες- άκρες.

Κι αυτό που μετρά περισσότερο είναι ότι δίνει την κατεύθυνση που πρέπει να πάρουν όλοι τριγύρω του και να μην σκέφτονται πρώτα από όλα ποιος τους αδίκησε και ποιος άλλος –εκτός από τους ίδιους- φέρει ευθύνες.

Στον ΠΑΟΚ κάτι τέτοιο συνέβαινε ακόμη κι όταν πρωτοεμφανίστηκε ο Σαββίδης και μέχρι να στρώσει η κατάσταση θέλει πολλή δουλειά.

Πιο πολλή δουλειά θα χρειαστεί το κομμάτι των βλακέντιων που δεν έχουν τελειωμό. Λες και όταν κόβεις ένα κεφάλι, εκεί που δεν το περιμένεις, φυτρώνουν δυό καινούργια.

Και βέβαια, η οργάνωση σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο, όπου έχουν γίνει τραγικά λάθη, συνεχίζονται να γίνονται –και είναι λογικό- αρκεί να μην είναι συνεχώς τα ίδια.

Ομολογουμένως, από τη στιγμή που ο Σαββίδης άρχισε να ξοδεύει πραγματικά πολλά χρήματα σε μεταγραφές και μισθούς (όπως του Άρνεσεν που παίρνει ένα εκατομμύριο και βάλε το χρόνο) δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να φτάσει πιο κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αν όλα πάνε καλά, κυρίως αν δείξει την εμπιστοσύνη στις προσωπικές του επιλογές, όπως πρέπει να κάνει ένας ώριμος παράγοντας και δεν αλλάζει τα πρόσωπα που αρχικά επιλέγει σε σύντομους χρόνους, τότε με υπομονή και επιμονή θα φτάσει στο στόχο του.

Αν όχι, τότε όλο αυτό που συμβαίνει, ακόμη κι αν η εκκαθάριση που επιχειρείται στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την οποία υποστηρίζει και ενισχύει, δεν θα οδηγηθεί πουθενά.

Στο ίδιο αδιέξοδο.

Μέσα στο ίδιο του το σπίτι υπάρχουν οι λύσεις για τα περισσότερα προβλήματα. Είναι έξυπνος άνθρωπος, διαθέτει τεράστιες οικονομικές δυνατότητες και αν τις χρησιμοποιήσει σωστά για τον ΠΑΟΚ, με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, δεν θα είναι μακριά η ώρα που θα συνδέσει το όνομά του με έναν τίτλο.

Πηγή: sport-fm.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags