Facebook Pixel Αποκάλυψη για Πογιέτ και Μελισσανίδη!
| 2015-10-31 11:10:00

Αποκάλυψη για Πογιέτ και Μελισσανίδη!

Αποκάλυψη για Πογιέτ και Μελισσανίδη!

Ξετρελλάθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην πρώτη του συνάντηση με τον υποψήφιο προπονητή της ΑΕΚ, τον Γκας Πογέτ. Ο θρυλικός Αποδυτηριάκιας γράφει στον SportDog...

Ο ενθουσιασμός, όπως τον κατέγραψαν τα ρεπορτάζ, του τίγρη για τον Ουρουγουανό ήταν πράγματι γνήσιος, ειλικρινής. Γιατί, όμως;

Αυτό δεν το γράφουν τα μήντια. Γιατί, δηλαδή, ο εν λόγω Πογέτ κέρδισε με τη μία το αφεντικό της ΑΕΚ κι αυτός αμέσως έδωσε τα χέρια, προχώρησε σε συμφωνία.

Δεν ξανάγινε! Ο Πογέτ προκειμένου να δείξει την κλάση του σαν προπονητής δεν δίστασε να ζητήσει από τον νέο του εργοδότη, τον Μελισσανίδη, να κάνουν ένα... τεστ! Να τον προπονήσει, μάλιστα με μπάλλα, στην τεράστια σάλα του τελευταίου ορόφου στο κτήριο της «AEGEAN».

Δεν είχε άλλο τρόπο ο Πογέτ για να πείσει τον Μελισσανίδη ότι αξίζει να αναλάβει εκείνος την ΑΕΚ. Έτσι, ενώπιον του Μπάγεβιτς, ο Πογέτ ζήτησε από τον Μελισσανίδη, που ήδη φόρεσε φόρμα να κάνει κάποιες ελαφρές ασκήσεις, για να διαπιστώσει την πληρότητα και την ποικιλία του προπονητικού ρεπερτορίου του Ουρουγουανού.

Μετά από 17,5 λεπτά ο Μελισσανίδης που έπαιζε το ρόλο ποδοσφαιριστή, αντελήφθη ότι ο Ουρουγουανός είναι προπονηταράς. Γι' αυτό και οι εφημερίδες, τα sites, που δεν γράφουν μαλακίες, πληροφόρησαν σχετικά τον κόσμο. Γιατί ο Μελισσανίδης πήρε επιτόπου πρέφα ποιος είναι ο Πογέτ και τον έχρισε αντικαταστάτη του Δέλλα.

Γιατί ο Μελισσανίδης απέρριψε τον πρώην του Παναθηναϊκού Βίκτωρ Μουνιόθ, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags