Facebook Pixel Απίστευτο! Έκανε σεξ με όλες τις γυναίκες του σπιτιού!
| 2015-11-11 15:28:00

Απίστευτο! Έκανε σεξ με όλες τις γυναίκες του σπιτιού!

Απίστευτο! Έκανε σεξ με όλες τις γυναίκες του σπιτιού!

Οχι μόνο έκανε σεξ με ολόκληρη την οικογένεια της συζύγου του, αλλά ανακάλυψε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής ότι είναι βιολογικός πατέρας και «παππούς» του παιδιού της θετής κόρης του.

Ο ερωτύλος απάτησε την τωρινή σύντροφό του, που είναι θετή του κόρη, με τη μητέρα της και την αδερφή της, ενώ προτού γίνει ζευγάρι με τη θετή κόρη ήταν εραστές. Μόνο που εκείνη την περίοδο ήταν παντρεμένος με τη μητέρα της και έκανε σεξ με την αδελφή της.

Τα «κατορθώματα» του Βρετανού Βίνι Μπένβενιου είναι τόσο μπερδεμένα ώστε ο παρουσιαστής Τζέρεμι Κάιλ έφτασε στο σημείο να τον εκλιπαρεί να σταματήσει να κοιμάται με τα μέλη της οικογένειας.

Ο Μπένβενιου είχε πάει πρώτη φορά στο βρετανικό reality «The Jeremy Kyle Show», όταν η σύζυγός του Τζούλι Μπένβενιου - Κινγκ τον κατηγορούσε ότι την απατούσε με τις δύο κόρες της.

Αποδείχτηκε ότι εκείνη είχε δίκιο και το ζευγάρι χώρισε. Ο Βίνι όμως συνέχισε τη σχέση του με τη μία από τις κόρες, τη Λένι. Τώρα όμως ο ερωτύλος πήγε στην ίδια εκπομπή κατηγορώντας τη Λένι ότι τον απάτησε και υποστηρίζοντας ότι το ηλικίας 7 μηνών κορίτσι που απέκτησε δεν είναι δικό του.

Η Λένι, με τη σειρά της, τον κατηγόρησε ότι συνεχίζει να την απατά με τις άλλες γυναίκες της οικογένειας, ενώ επιτέθηκε και στη μητέρα της λέγοντας ότι τον παντρεύτηκε, παρότι γνώριζε ότι της άρεσε.

Κάπου εκεί ο παρουσιαστής άρχισε να τα χάνει. Εχοντας στην οθόνη τις φωτογραφίες των γυναικών προσπάθησε να βάλει σε μια τάξη τα ενδοοικογενειακά κερατώματα, αλλά δεν τα κατάφερε, οπότε αναφώνησε, απευθυνόμενος στον Βίνι: «Τι σου συμβαίνει; Πρόκειται για μια ολόκληρη οικογένεια!»

Η ατάκα

Εκείνος είχε έτοιμη την απάντηση. Οπως είπε, «δεν μπορείς να διαλέξεις ποιον ερωτεύεσαι». Για να λυθεί ο γόρδιος δεσμός της πατρότητας του παιδιού ο Βίνι υποβλήθηκε σε τεστ DNA, το οποίο έδειξε ότι είναι δική του κόρη, οπότε ο παρουσιαστής παρατήρησε πως είναι πατέρας και «παππούς» της μικρής.

Πηγή: dete.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags