Facebook Pixel Νίκη... εξάποντο ο Πλατανιάς!
| 2015-11-22 20:07:00

Νίκη... εξάποντο ο Πλατανιάς!

Νίκη... εξάποντο ο Πλατανιάς!

Οι Χανιώτες επέστρεψαν στις νίκες, επικρατώντας με 2-1 του Λεβαδειακού στα Περιβόλια, με τη "χρυσή" αλλαγή του Παράσχου, τον Ράμος να "καθαρίζει" το ματς με γκολ και ασίστ.
 

Όταν λέμε "εξάποντο" για τον Πλατανιά, είναι επειδή η νίκη επιτεύχθηκε επί ενός αντιπάλου που έχει τους ίδιους στόχους (την παραμονή), με τον Λεβαδειακό να επιβεβαιώνει την αγωνιστική του κρίση παραμένοντας χωρίς "τρίποντο" από την 6η αγωνιστική. Οι Χανιώτες έφτασαν δίκαια στο 2-1, έχοντας 15 τελικές, αλλά κίνηση-ματ ήταν η είσοδος του Ράμος στο ματς, ο οποίος σκόραρε κι έφτιαξε και το δεύτερο γκολ.

Τίποτα το ιδιαίτερο

Οι του Πλατανιά ήταν ανώτεροι, έχοντας συντριπτική κατοχή μπάλας (73%) στο πρώτο μέρος αλλά είχαν πρόβλημα στο να πατήσουν περιοχή και να δημιουργήσουν πολλές φάσεις. Από την άλλη ο Λεβαδειακός αμύνθηκε σθεναρά και πόνταρε πολλά στον Μάντζιο που ήταν απελπιστικά μόνος του μπροστά και ήταν εκείνος που με ατομική ενέργεια είχε την καλύτερη στιγμή του αγώνα στο 35`. Ο έμπειρος φορ φυγε στην αντεπίθεση και... χάζεψε με συνεχόμενες ντρίπλες τον Σελίν και έπιασε από πλάγια αριστερά το σουτ που έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Νωρίτερα, ο Πλατανιάς είχε δυο καλές στιγμές με Τριποτσέρη (12`) και Μιλούνοβιτς (24`), αλλά χωρίς ουσία...

"Καθάρισε" ο Ράμος

Ο Πλατανιάς ήταν αυτός που άγγιξε το γκολ, όταν στο 50` ο Γιακουμάκης απέφυγε τον Ουόν, πλάσαρε, αλλά η μπάλα πέρασε "ξυστά" από το αριστερό δοκάρι! Το κομβικό σημείο του ματς όμως ήταν οι δύο αλλαγές, μία για κάθε ομάδα. Ο Παράσχος πέρασε τον Ράμος και ο Μάντζιος τον Μάγκα, αλλάζοντας την άμυνα σε τρία στόπερ. Έτσι, στο 64` ο Κουλιμπαλί έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Ράμος πήδηξε ψηλότερα απ' όλους και με κεφαλιά έκανε το 1-0! Στο 71` πάλι ο Ράμος τράβηξε πάνω όλη την άμυνα και την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον αφύλαχτο Γιακουμάκη που μόνος του σχεδόν μέσα στη μικρή περιοχή σημείωσε το 2-0! Το ματς έδειχνε να τελειώνει σε εκείνο το σημείο, αλλά ο Γιακουμάκης στην πρώτη τελικη των Βοιωτών στο β` μέρος μείωσε με σουτ στο 86` σε 2-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.  

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Μπανανά, Μουνάφο, Μενδρινός, Στανισάβλιεβιτς (55' Ράμος), Γιακουμάκης (85' Αποστολόπουλος), Μιλούνοβιτς (78' Ντίνας), Ανγκούλο.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Μάντζιος): Βερέμκο, Μανωλάς, Ουόν, Τριποτσέρης (82' αψάσκης), Στάθης, Μαχαίρας, Νικολάου (74' Ναβάρο), Μίνγκας, Θέος (60' Μάγκας), Γιακουμάκης, Μάντζιος.

Γκολ: 64' Ράμος, 71' Γιώργος Γιακουμάκης - 86' Πέτρος Γιακουμάκης

Κίτρινες: 89' Κουλιμπαλί - 69' Μάντζιος, 77' Τριποτσέρης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags