Facebook Pixel Πολύ σοβαρό το θέμα με Μπερμπάτοφ!! (BINTEO)
| 2015-11-27 01:45:00

Πολύ σοβαρό το θέμα με Μπερμπάτοφ!! (BINTEO)

Πολύ σοβαρό το θέμα με Μπερμπάτοφ!! (BINTEO)

Νέο επεισόδιο: Ο Βούλγαρος έφυγε για τα αποδυτήρια στην αλλαγή του, ωστόσο δημιούργησε κι άλλο ένα σοβαρό πρόβλημα μετά. Τι απαντάει ο ΠΑΟΚ και ο Τούντορ.

Σοβαρούς μπελάδες φαίνεται πως έχει αποκτήσει ο Δικέφαλος με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, καθώς στο παιχνίδι με την Καμπάλα υπήρξε διπλό σοβαρό παράπτωμα από τον Βούλγαρο άσο.

Συγκεκριμένα, στο 71ο λεπτό, όταν είδε την ταμπέλα των αλλαγών να γράφει το νούμερο 10, τότε... τρελάθηκε, πήγε στην άκρη για να περάσει ο Μυστακίδης στην θέση και στην συνέχεια έφυγε «σφαίρα» για τα αποδυτήρια. Ο Βούλγαρος δεν έριξε ούτε ματιά στον πάγκο και στον Ιγκόρ Τούντορ, δείχνοντας έτσι ξεκάθαρα την ενόχλησή του, για την απόφαση του προπονητή να τον αντικαταστήσει.

Ωστόσο, αυτό δεν ήταν το μοναδικό πρόβλημα που δημιούργησε το βράδυ της Πέμπτης ο Βούλγαρος, καθώς αμέσως μετά έφυγε κατευθείαν για το σπίτι του, χωρίς καν να κάνει ντουζ. Συγκεκριμένα, έφυγε από το γήπεδο στο 80', ενώ δηλαδή το ματς ήταν σε εξέλιξη και ήταν τόσο τσαντισμένος, που δεν σταμάτησε ούτε στην κάμερα της βουλγαρικής τηλεόρασης, που τον περίμεναν απέξω για μία δήλωση.

Από τον επίσημο ΠΑΟΚ πάντως, ανέφεραν πως ο παίκτης έγινε αλλαγή επειδή είχε κάποιες ενοχλήσεις, ωστόσο ο Τούντορ στην συνέντευξη Τύπου ανέφερε πως δε υπήρχε κάποιο τέτοιο θέμα, αλλά ούτε και ότι του έδωσε άδεια για να πάει στα αποδυτήρια, αν και δεν τον ενόχλησε.

Συγκεκριμένα, ο Κροάτης κόουτς ανέφερε: «Δεν θεωρώ ότι είναι ασέβεια αυτό που έκανε. Πολλές φορές είναι θυμωμένος ένας ποδοσφαιριστής. Τον έβγαλα γιατί είχε αγωνιστεί πριν τέσσερις μέρες για 90 λεπτά, προερχόταν από τραυματισμό και ήταν κουρασμένος»...

Δείτε την στιγμή της αλλαγής του:
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Τρελάθηκε» ο Σαββίδης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags