Facebook Pixel Μοιραίος Μανωλάς, ήττα Ρόμα! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2015-12-05 19:50:00

Μοιραίος Μανωλάς, ήττα Ρόμα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μοιραίος Μανωλάς, ήττα Ρόμα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Χάρη σε ένα τραβηγμένο πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής σε μαρκάρισμα του Κώστα Μανωλά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων (!), η Τορίνο ισοφάρισε το ματς στο τέλος και πήρε την ισοπαλία απέναντι στη Ρόμα (1-1).

Το πρώτο μέρος κύλησε δίχως κάποια ιδιαίτερη φάση, με το αξιοσημείωτο να είναι ο τραυματισμός του Ζερβίνιο, στην επιστροφή του!

Ο Ιβοριανός άσος είχε μείνει στα «πιτς» για αρκετό καιρό, επέστρεψε σήμερα (5/12) στην ενδεκάδα όμως αναγκάστηκε να αφήσει τη θέση του στον Ιτούρμπε (25'), όντας μάλιστα αμφίβολος για την επερχόμενη αναμέτρηση με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε όπως το πρώτο, νωθρά, δίχως κάτι το σπουδαίο. Το σύνολο του Ρούντι Γκαρσία πάντως προσπαθούσε περισσότερο για το γκολ, με τον Ιτούρμπε να δημιουργεί αρκετά προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες.

Οι Ρωμαίοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 71' και το 75' αντίστοιχα, ωστόσο πρώτα ο Τζέκο αστόχησε με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση, όπως έκανε κι ο Ιτούρμπε έπειτα από κόρνερ.

Το πολυπόθητο γκολ όμως ήρθε στο 83' για τους «τζαλορόσι»! Ο Πιάνιτς εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα πέρασε από όλους και μπέρδεψε τον Παντέλι για να καταλήξει στα δίχτυα για το 1-0.

Όλα έδειχναν πως αυτό θα ήταν αρκετό για τους φιλοξενούμενους. Ωστόσο, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Κώστας Μανωλάς ανέτρεψε τον Μάξι Λόπες, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα! Στο ριπλέι όμως φαίνεται πως ο Έλληνας αμυντικός βρίσκει την μπάλα...

Ο άσος της Τορίνο παρόλα αυτά δεν λάθεψε και διαμόρφωσε το 1-1 στο 90+4΄, στερώντας έτσι τη νίκη από τη Ρόμα, η οποία έμεινε μακριά από τα «τρίποντα» για τρίτο σερί παιχνίδι στη Serie A.

Παράλληλα, μέσα στην εβδομάδα αντιμετωπίζει σε ένα κρίσιμο ματς την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, για το Champions League, το οποίο εκτός από το μέλλον της στην Ευρώπη, ίσως κρίνει και το μέλλον του Ρούντι Γκαρσία στον πάγκο της...

Πηγή: sdna.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags