Facebook Pixel Πάνε καλά; Διαβάστε τι ρήτρα έβαλαν στον Καρέλη!
| 2016-01-14 00:30:00

Πάνε καλά; Διαβάστε τι ρήτρα έβαλαν στον Καρέλη!

Πάνε καλά; Διαβάστε τι ρήτρα έβαλαν στον Καρέλη!

Δε φαντάζεστε πόσο πολύ πιστεύουν στην Γκενκ τον Έλληνα επιθετικό και τι μπάι άουτ έβαλαν στο συμβόλαιό του! Καλά, υπάρχει περίπτωση να τον δώσουν με τόσα χρήματα;
 

Παίκτης της Γκενκ και επίσημα είναι εδώ και λίγες ώρες ο Νίκος Καρέλης, ο οποίος υπέγραψε περιχαρής το νέο του συμβόλαιο στο Βέλγιο. Ο Έλληνας άσος μπορεί να έφυγε από τον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα, ωστόσο δε στεναχωριέται ιδιαίτερα, καθώς ήθελε πάρα πολύ να δοκιμάσει για δεύτερη φορά στην καριέρα του το εξωτερικό.

Άλλωστε, για να... ξεχνάει όσα άφησε πίσω του, ο Καρέλης πήρε και μία γενναία αύξηση, καθώς η βελγική ομάδα ανεβασε σημαντικά τις αποδοχές του, αφού πλέον θα παίρνει 320.000 ευρώ τον χρόνο και όχι 500.000 όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό. Όπως και να έχει πάντως, πρόκειται για ένα σημαντικό νούμερο, το οποίο θα γεμίσει τον λογαριασμό του στην τράπεζα.

Η Γκένκ, βέβαια, του έδωσε αυτά τα λεφτά γιατί τον πιστεύει πάρα πολύ και αυτό φαίνεται και από τη ρήτρα που έβαλε στο συμβόλαιό του. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, η βελγική ομάδα έβαλε ένα πολύ υψηλό buy out στο συμβόλαιο του Έλληνα άσου, το οποίο αγγίζει τα 8 εκατομμύρια ευρώ!!!

Πρόκειται για ένα τεράστιο νούμερο, το οποίο δείχνει ξεκάθαρα πόσα περιμένουν από τον Καρέλη. Γι΄ αυτό και έδωσαν βέβαια 2,5 εκατομμύρια στο Τριφύλλι, τα οποία όμως οι Πράσινοι θα τα εισπράξουν σε δύο δόσεις.

Πάντως, για να ξέρετε, ο Έλληνας στράικερ το σκέφτηκε... δύο φορές για να φύγει στο εξωτερικό, καθώς αυτές τις ημέρες έμαθε κάτι πολύ σημαντικό για τη ζωή του. Τι; Ότι η πανέμορφη σύντροφος του είναι έγκυος. Μεγάλο γκολ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μεταγραφή-έκπληξη από Νίνη - Διάβασε πού θα πάει!
 

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags