Facebook Pixel Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός με στημένη κλήρωση!
| 2016-01-15 10:30:00

Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός με στημένη κλήρωση!

Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός με στημένη κλήρωση!

Πρωτάθλημα δεν έχουμε, για να κάνουμε ταμείο. Ποδόσφαιρο της προκοπής, δηλαδή, δεν παίζεται στο πρωτάθλημά μας. Ο θρυλικός Αποδυτηριάκιας γράφει στον SportDog...

Μη σου πω το άλλο, για να συννενοούμεθα. Και μόνον ότι γίνονται αγώνες με άδειες, με γυμνές εξέδρες, φθάνει να πεις ότι πράγματι δεν έχουμε πρωτάθλημα αξιόπιστο. Αξιοσέβαστο. Έστω κι αν σε κάποια ματσάκια βλέπουμε ποιότητα, κάποιον ανταγωνισμό, φάσεις και γκολ που να δικαιολογούν το ποδόσφαιρο σα θέαμα.

Τουλάχιστον κύπελλο θα έχουμε; Σήμερα το μεσημέρι γίνεται η κλήρωση των «8» και μέσα στις ομάδες είναι όλα τα μεγάλα ονόματα. Και ποιος δεν είναι. Ας ελπίσουμε να βγουν τα πιο σκληρά ζευγάρια, όχι τίποτα άλλο, αλλά για να δούμε σφαγές, εννοώ πραγματικές αναμετρήσεις χωρίς έκτροπα.

Θα ήθελα να κληρωθούν αντίπαλοι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Να δούμε το αιώνιο ντέρμπυ τούτη τη σαιζόν, μάλιστα στη Λεωφόρο το πρώτο ματς, αφού δεν το ζήσαμε στο πρωτάθλημα. Και ο Παναθηναϊκός, φαντάζομαι, θέλει αντίπαλο στο κύπελλο τον Ολυμπιακό, να αποδείξει ότι μπορεί να τον νικήσει. Ότι δεν τον άφησαν να κερδίσει τον πέτσινο πρωταθλητή, όταν ματαιώθηκε το ντέρμπυ πρωταθλήματος με τη συμπαιγνία Κοντονή-Μαρινάκη.

Όπως και ο Ολυμπιακός θα ήθελε αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, έστω και με στημένη κλήρωση, μια κλήρωση-σικέ με τη σύμφωνη γνώμη του Αλαφούζου. Να αποδείξει ο Μαρινάκης ότι δεν φοβάται τον Παναθηναϊκό. Ότι όλες οι καταγγελίες για την εγκληματική οργάνωση γίνονται για να δικαιολογήσουν την κατωτερότητα του Παναθηναϊκού, την αδυναμία του να ανταγωνιστεί στα ίσα τον Ολυμπιακό.

Η μεγάλη αποτυχία του Μαρινάκη με τον Πουλίδο, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags