Facebook Pixel Ποιος θα φτιάξει το γήπεδο του Παναθηναϊκού
| 2016-01-22 13:36:00

Ποιος θα φτιάξει το γήπεδο του Παναθηναϊκού

Ποιος θα φτιάξει το γήπεδο του Παναθηναϊκού

Το Συμβούλιο Επικρατείας απεφάνθη ότι δεν γκρεμίζεται το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας πριν τελειώσει το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό. Μιλάμε τώρα για το απόλυτο ανέκδοτο. Για την ολοκληρωτική ανυπαρξία. Για το θρίαμβο του τίποτα.

Μπαίνω κατ' ευθείαν στο ψητό. Ποιος θα σηκώσει το νέο γήπεδο της ανώνυμης εταιρείας του Παναθηναϊκού. Εκεί που θα παίζει ο ποδοσφαιρικός, ο επαγγελματικός Παναθηναϊκός. Ασφαλώς όχι το κράτος. Ούτε ο Δήμος Αθηναίων.

Κι αν ο Παναθηναϊκός, δηλαδή ένας ιδιώτης, είτε ο ερασιτέχνης, είτε η ΠΑΕ δεν θέλουν, δεν μπορούν να φτιάξουν δικό τους γήπεδο, τότε, σύμφωνα με την απόφαση του ύψιστου δικαστηρίου της χώρας, η Λεωφόρος θα παραμένει στη θέση της. Υπ' όψιν ότι οι εργασίες για την κατασκευή του γηπέδου είχαν αρχίσει το 1922, σε μια Αθήνα που δεν κυκλοφορούσαν ούτε ποδήλατα κι ήταν άγνωστο πράμα οι πολυκατοικίες.

Ανάπλαση στην περιοχή που βρίσκεται το γήπεδο, ανάπλαση και στον ελαιώνα, στο Βοτανικό. Όλα αυτά στα χαρτιά. Και στα λόγια. Ούτε το κράτος προχωράει τη διπλή ανάπλαση, ούτε ο Παναθηναϊκός σκέπτεται να ξεκινήσει να φτιάξει νέο, σύγχρονο γήπεδο. Το μόνο που σκέπτεται σήμερα ο Παναθηναϊκός είναι να πάρει κανέναν δανεικό ποδοσφαιριστή.

Άρα, ποιο είναι το νόημα να ταλαιπωρείται το Συμβούλιο Επικρατείας μ' αυτή την ιστορία, που δεν έχει ούτε αρχή, ούτε ξεκίνημα, και ούτε αύριο.

Γιατί πήραν σοβαρά τον Κοντονή στον Παναθηναϊκό, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags