Facebook Pixel Φοβερό! Η Παρί έτοιμη για το “μπαμ” της χρονιάς!
| 2016-01-22 18:24:00

Φοβερό! Η Παρί έτοιμη για το “μπαμ” της χρονιάς!

Φοβερό! Η Παρί έτοιμη για το “μπαμ” της χρονιάς!

Διαβάστε ποιο μεγάλο αστέρι της Μπάγερν έχουν “βάλει στο μάτι” οι Παριζιάνοι και ποιο τρελό ποσό είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν!

Με τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς να έχει πατήσει ήδη τα 34 και να μην είναι καθόλου βέβαιο πως θα συνεχίσει και του χρόνου στο Παρίσι, η διοίκηση των πρωταθλητών Γαλλίας είναι λογικό να “ψάχνεται” για την επόμενη μέρα.

Ποιος είναι, λοιπόν, ο μεγάλος στόχος της ομάδας του Λοράν Μπλαν για να διαδεχτεί τον “Ίμπρα” στην κορυφή της επίθεσης; Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, όπως υποστηρίζει σε δημοσίευμά της η “Equipe”!

Ως γνωστόν, το χρήμα στις τάξεις της Παρί ρέει άφθονο με αποτέλεσμα, σύμφωνα πάντα με τη γαλλική εφημερίδα, η γαλλική ομάδα να είναι διατεθειμένη να προσφέρει μέχρι και το εξωπραγματικό ποσό των 100.000.000 ευρώ, ώστε να πείσει την Μπάγερν να παραχωρήσει ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της!

Το τελευταίο διάστημα, ακούγεται πως ο ίδιος ο παίκτης δεν έχει πρόβλημα να αποχωρήσει από τους Βαυαρούς το καλοκαίρι, αν έρθει πρόταση που ικανοποιεί τον ίδιο και την ομάδα και δεν είναι τυχαία τα σενάρια που εμφανίζουν την Μπάγερν να ενδιαφέρεται για τον Γκονζάλο Ιγκουαϊν της Νάπολι ως διάδοχο του Λεβαντόφσκι.

Συνεπώς, σε περίπτωση που αυτό το σενάριο επιβεβαιωθεί, ο ανταγωνισμός για την Παρί θα είναι μεγάλος αφού ήδη λέγεται πως Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κοιτάζουν την περίπτωση του ποδοσφαιριστή. Όσο για τον ενδεχόμενο μισθό του Πολωνού σούπερ σταρ στην Παρί; Αναμένεται να ξεπεράσει τα 9.000.000 ευρώ ετησίως, δηλαδή το ποσό που λαμβάνει αυτή τη στιγμή από την Μπάγερν!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags