Facebook Pixel Μεταγραφή έκπληξη ο Παναθηναϊκός!
| 2016-01-24 22:40:00

Μεταγραφή έκπληξη ο Παναθηναϊκός!

Μεταγραφή έκπληξη ο Παναθηναϊκός!

Διαβάστε ποιον νεαρό έκλεισε ο Παναθηναϊκός για το καλοκαίρι...

Στην απόκτηση και του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, αδερφού του Παναγιώτη, προχώρησε ο Παναθηναϊκός, όπως αποκαλύπτει το έγκυρο kicker.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ήδη συμφωνία με τον 21χρονο γκολκίπερ που έχει αγωνιστεί στην Εθνική Νέων και την Ελπίδων της Γερμανίας. Ο νεαρός τερματοφύλακας δεν υπολογίζεται από την Στουτγάρδη και στις επόμενες θα έρθει στην Ελλάδα για τις υπογραφές.

Το συμβόλαιο του Οδυσσέα Βλαχοδήμου ολοκληρώνεται το 2017 και για αυτό συμφώνησε να μείνει ελεύθερος από τον γερμανικό σύλλογο και να έρθει στο Τριφύλλι, όπου υπάρχουν ήδη για την θέση του τερματοφύλακα οι Στιλ, Κοτσόλης, Γιαννακόπουλος και Κότσαρης.

Ποιος είναι ο μικρός Βλαχοδήμος;

Όπως κι ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, έτσι κι ο μικρότερος αδερφός του γεννήθηκε στην Στουτγκάρδη από Έλληνες γονείς. Ο Οδυσσέας επέλεξε την θέση του τερματοφύλακα και επί σειρά ετών θεωρείται από τους κορυφαίους στην θέση του σε όλη την Ευρώπη.
Στο παρελθόν έχει απασχολήσει Μπάγερν και Άρσεναλ, ενώ μετρά 45 συμμετοχές με τις μικρές εθνικές ομάδες της Γερμανίας (από την U-15 ως την U20).


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φοβερή ατάκα Αλαφούζου μετά τον Λεβαδειακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags