Facebook Pixel Τούντορ: "Ίσως δεν έπιναν αρκετό γάλα, όταν ήταν μικροί"! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-01-25 00:21:00

Τούντορ: "Ίσως δεν έπιναν αρκετό γάλα, όταν ήταν μικροί"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τούντορ: "Ίσως δεν έπιναν αρκετό γάλα, όταν ήταν μικροί"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ιγκόρ Τούντορ στη συνέντευξη Τύπου σαφώς και δεν εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την ήττα της ομάδας του, αλλά δεν έχασε και το χιούμορ του!

Συγκεκριμένα, μιλώντας για τα σέντερ μπακ της ομάδας του και εν γένει την άμυνα του, είπε: "“Η ομάδα δεν είναι ψηλή, τα δύο μας μπακ είναι κοντά όπως και τα σέντερ μπακ, είναι πιο κοντά από ότι συνηθίζετε. Έχουμε δύο ακραίους όπως ο Γκάρι και ο Μακ, στο κέντρο είναι ο Χαρίσης και ο Τσίμιροτ, οπότε “υποφέρουμε” σε αυτόν τον τομέα. Ίσως δεν έπιναν αρκετό γάλα όταν ήταν μικροί…”!

Αναλυτικά:

Για το πρώτο “χαμένο” ημίχρονο: “Ίσως ήταν ένα σχολείο για τη νεανική μας ομάδα, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο αντιδράσαμε σωστά…”.

Για τη χρησιμοποίηση του Βελλίδη:
“Αγοράσαμε τον Βελλίδη για να είναι πρώτος τερματοφύλακας και αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο ξεκίνησε. Τον αγοράσαμε για να παίξει και δε θα τον αφήναμε στον πάγκο εξαιτίας ενός κακού ή καλού παιχνιδιού”.

Για τον Μπερμπάτοφ:
“Αγωνιστικά ήταν καλός, δεν πήγε άσχημα στο παιχνίδι. Για την κόκκινη δεν την έχω δει, δεν έχω άποψη. Δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί αντέδρασε έτσι και δεν μπορώ να ξέρω λεπτομέρειες γιατί έγινε”.

Για τον Μιγκέλ Βίτορ: “Είχε κάποιες ενοχλήσεις στο ισχιακό νεύρο, θα εξεταστεί και θα δούμε τι θα συμβεί”.

Για τις μεταγραφές: “Δεν γνωρίζω κάτι…”.

Για την αλλαγή του Μπερμπάτοφ: “Ήθελα να έχω έναν ακόμη παίκτη στο κέντρο, σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο. Μπήκε με αυτή τη σκοπιμότητα. Στο δεύτερο ημίχρονο θέλαμε να είμαστε πιο επιθετικοί, για αυτό έβαλα έναν πιο επιθετικό ποδοσφαιριστή”.

Για την απόδοση της ομάδας του:
Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε μόνο ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο, όπως και στο πρώτο μόνο η ΑΕΚ. Στα τελευταία λεπτά αν είχαμε τον Μπερμπάτοφ θα είχαμε έναν ακόμη παίκτη στα στημένα και ίσως θα είχαμε την ευκαιρία να σκοράρουμε”.

Για τα στημένα:
“Η ομάδα δεν είναι ψηλή, τα δύο μας μπακ είναι κοντά όπως και τα σέντερ μπακ, είναι πιο κοντά από ότι συνηθίζετε. Έχουμε δύο ακραίους όπως ο Γκάρι και ο Μακ, στο κέντρο είναι ο Χαρίσης και ο Τσίμιροτ, οπότε “υποφέρουμε” σε αυτόν τον τομέα. Ίσως δεν έπιναν αρκετό γάλα όταν ήταν μικροί…”.

Για το τι κρατάει και τι είδε σήμερα: “Είδα ενδιαφέροντα πράγματα στο δεύτερο μέρος, στο πρώτο δεν είδα τίποτα. Περιμένω με ενδιαφέρον τα δύο παιχνίδια με την ΑΕΚ στα πλέι οφ για να δούμε τι θα γίνει…”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags