Facebook Pixel Τρελό σενάριο: "Μεταγραφή" 20 εκ. ευρώ ο ΠΑΟ;
Ποδόσφαιρο
| 2016-01-31 14:30:00

Τρελό σενάριο: "Μεταγραφή" 20 εκ. ευρώ ο ΠΑΟ;

Τρελό σενάριο: "Μεταγραφή" 20 εκ. ευρώ ο ΠΑΟ;

Ποδοσφαιριστής από μεγάλη ομάδα του Campionato γράφτηκε για τους "πράσινους"!

Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει φόρα στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι. Έχει αποκτήσει ήδη 8 ποδοσφαιριστές και πολλοί περιμένουν τον...επόμενο. Αυτός ίσως είναι ο Σεμπάστιαν Λέτο. Σύμφωνα όμως με τον ιταλικό τύπο, ένα τρελό σενάριο βγήκε στη φόρα!!

Συγκεκριμένα οι “πράσινοι” συνδέονται μεταγραφικά με τον μέσο της Μίλαν, Αντρέα Μπερτολάτσι! Τον 25χρονο Ιταλό μέσο για τον οποίο η Μίλαν έδωσε 20 εκατ. ευρώ στη Τζένοα το περασμένο καλοκαίρι. Ο ποδοσφαιριστής έχει φέτος 14 συμμετοχές (12 ως βασικός) με τους “ροσονέρι” και το συμβόλαιο του λήγει το 2019.

Τι οδήγησε τους Ιταλούς σε αυτό το τρελό σενάριο; Η σχέση του παίκτη με τον προπονητή του ΠΑΟ. Όπως δήλωσε ο ποδοσφαιριστής στην “Tuttosport” , έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Αντρέα Στραματσόνι αφού ο τελευταίος τον βοήθησε πολύ στις ακαδημίες της Ρόμα. Τον ήθελε μάλιστα και κατά τη θητεία του στον πάγκο της Ίντερ!

Το εν λόγω δημοσίευμα τελικά επισημαίνει πως ο ποδοσφαιριστής έχει το μυαλό του μόνο στη Μίλαν, αλλά δεν θεωρείται απίθανο, να ενδιαφερθεί για αυτόν στο μέλλον ο Παναθηναϊκός.

** ΚΛΙΚ ΚΙ ΕΔΩ: Νέα αποκάλυψη που σοκάρει για Λαζαρίδη - ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags