Facebook Pixel "Ο Ολυμπιακός έπρεπε να τελειώσει με 8"! (BINTEO)
| 2016-02-07 23:15:00

"Ο Ολυμπιακός έπρεπε να τελειώσει με 8"! (BINTEO)

"Ο Ολυμπιακός έπρεπε να τελειώσει με 8"! (BINTEO)

Την άποψη ότι ο διαιτητής Δημητρόπουλος χάρισε δύο αποβολές στους Ερυθρόλευκους, εξέφρασε ο Παναγιώτης Βαρούχας και πέταξε μεγάλη ατάκα για το χτύπημα του Μποτία!

Ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε στον ΣΚΑΪ τις αμφισβητούμενες φάσεις του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ (1-0) και σημείωσε τα πολλά λάθη του Δημητρόπουλου, ο οποίος, σύμφωνα με όσα είπε, δεν έδειξε δύο κόκκινες στους γηπεδούχους, ενώ οι επόπτες έκαναν τρία λάθη στα οφσάιντ.

Ο καθηγητής διαιτησίας ξεκίνησε λέγοντας: "Δεν είχε δύσκολες φάσεις το παιχνίδι και ήθελε... μεγάλη προσπάθεια για να γίνουν τόσα λάθη".

Στη συνέχεια, για τη φάση του 19ου λεπτού, ανάμεσα στον Τζαβέλλα και τον Μιλιβόγιεβιτς, ανέφερε: "Ο διαιτητής δίνει φάουλ επιθετικό στον Μιλιβόγιεβιτς. Ξεκινάει ένα πιάσιμο μεταξύ των παικτών, θα έπρεπε ο Μιλιβογιεβιτς να πάρει κόκκινη και ο Τζαβέλλας κίτρινη".

Λάθος, σύμφωνα με τον Βαρούχα, έκανε ο Δημητρόπουλος και στο χτύπημα του Μποτία στον Μπερμπάτοφ στο 58΄, όπου μεταξύ άλλων τόνισε πως: "Έπρεπε να του δώσει κόκκινη και να του πει... έλα με τον κηδεμόνα σου"!

Για ένα μαρκάρισμα του Μπερμπάτοφ στον Σιόβα τόνισε πως ο διαιτητής δεν έδωσε κίτρινη στον Βούλγαρο, ενώ για τις κόκκινες σε Τζαβέλλα και Ζντιέλαρ, ξεκαθάρισε πως ήταν σωστές.

Τέλος, ο Βαρούχας σημείωσε πως ο επόπτης σταμάτησε λανθασμένα στο 51΄ τον Μακ, τον Ντουρμάζ λίγο μετά και τον Σκόνδρα στο 85΄...

Δείτε το βίντεο με την ανάλυσή του...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags