Facebook Pixel ΕΛΕΟΣ!Επεισόδια στο γυναικείο χάντμπολ - Φυγαδεύτηκε ο Σαββίδης!
| 2016-02-13 17:03:00

ΕΛΕΟΣ!Επεισόδια στο γυναικείο χάντμπολ - Φυγαδεύτηκε ο Σαββίδης!

ΕΛΕΟΣ!Επεισόδια στο γυναικείο χάντμπολ - Φυγαδεύτηκε ο Σαββίδης!

Στο κλειστό της Μίκρας, στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου στο γυναικείο χαντμπολ, στο ΠΑΟΚ-Αμύντας Αμυνταίου, με το σκορ 17-12 το παιχνίδι διακόπηκε, καθώς στο κλειστό εισάβαλαν οπαδοί τρίτης ομάδας, και τα έκαναν γης μαδιάμ! Στο γήπεδο κι ο Ιβάν Σαββίδης!

Περίπου 30-40 οπαδοί, κάποιοι με καλυμμένα πρόσωπα, κάποιοι όχι, εισέβαλαν στο κλειστό και στην μοναδική κερκίδα του με πυρσούς και πέτρες στα χέρια, άρχισαν να πετούν προς τον αγωνιστικό χώρο, άνοιξαν πυροσβεστήρες και δημιουργήθηκε αναταραχή!

Στο κλειστό δημιουργήθηκε αποπνικτική ατμόσφαιρα, με γονείς να προσπαθούν να σώσουν τα παιδιά τους…

Το παιχνίδι το παρακολουθεί και ο Ιβάν Σαββίδης, παρέα με συνεργάτες του και τον έφορο του ανδρικού χάντμπολ., Γρηγόρη Πετρίδη. Μόλις ξεκίνησαν τα επεισόδια, ο Σαββίδης φυγαδεύτηκε στα αποδυτήρια.

Τα επεισόδια συνδέονται με τη διεξαγωγή στις 19:00 του αγώνα Ηρακλής-Παναθηναϊκός για τη Volley League, σε παρακείμενο γήπεδο της Μίκρας.

Τα επεισόδια συνεχίστηκαν ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή και εκτός γηπέδου, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να επεμβαίνουν με μεγάλη καθυστέρηση. Υπενθυμίζεται πως την Κυριακή στην Τούμπα υπάρχει το ποδοσφαιρικό ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο Ιβάν Σαββίδης αποχώρησε συνοδεία των ανδρών της ασφαλείας του από το χώρο. Ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου του Βορρά» είπε: «Λυπάμαι που χάλασε η γιορτή. Τα εξετάζουμε όλα, θα δούμε τι θα γίνει».

Σύμφωνα πάντως με τις πρώτες πληροφορίες δεν υπήρξαν τραυματισμοί.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags