Facebook Pixel Σοκάρει το φύλλο αγώνος για Μελισσανίδη! (ΦΩΤΟ)
| 2016-02-14 00:30:00

Σοκάρει το φύλλο αγώνος για Μελισσανίδη! (ΦΩΤΟ)

Σοκάρει το φύλλο αγώνος για Μελισσανίδη! (ΦΩΤΟ)

Απίστευτα πράγματα φαίνεται πως είπε ο "Τίγρης" προς τον παρατηρητή διαιτησίας του ντέρμπι κατά την ώρα του αγώνα αλλά και στο ημίχρονο. Δε θα πιστεύετε στα μάτια σας!

Φοβερά πράγματα φαίνεται πως έγιναν στα αποδυτήρια με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Μελισσανίδη, καθώς σύμφωνα με το φύλλο αγώνος απείλησε τον παρατηρητή διαιτησίας με απίστευτες εκφράσεις. 

Μεταξύ άλλων αναφέρεται: "Μετά τη λήξη του αγώνα, ο παρατηρητής διαιτησίας κ. Κύρκος Δημήτριος, δήλωσε πως στο 30΄ του αγώνα ο κινήθηκε απειλητικά εναντίον του και του επιτέθηκε φραστικά ο κ. Μελισσανίδης Δημήτριος, λέγοντάς του σε έντονο ύφος: «Αρχ...ι τι ήρθες να κάνεις εδώ; Πάλι στον ίδιο αγώνα ρε ξεφτιλισμένε;

Καλά τα γράφει ο Δουκάκος ότι είσαι κολλητός του Βασάρα και παίζεις συνέχεια. Θα σε λιώσω. Θα σε πνίξω με το κασκόλ. Θα σε γαμ...ω γ...ώ τη συμμορία σας». Μετά το τέλος του ημιχρόνου κινήθηκε πάλι ο ίδιος προς το μέρος του και τον απείλησε λέγοντάς του: «Θα σε τινάξω στον αέρα, ξέρω που μένεις και τι κάνεις. Είσαι μέλος της συμμορίας»".

Δείτε και τα ντοκουμέντα... 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags