Facebook Pixel Ο Θεός αγαπάει την Άρσεναλ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-02-14 16:57:00

Ο Θεός αγαπάει την Άρσεναλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Θεός αγαπάει την Άρσεναλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με κεφαλιά του Ουέλμπεκ στο 90+5` οι "κανονιέρηδες" λύγισαν την αντίσταση της Λέστερ με 2-1, με τις "αλεπούδες" να έχουν προηγηθεί με πέναλτι του Βάρντι!

Η συγκινητική Λέστερ των 10 παικτών ήταν έτοιμη να πάρει χρυσό βαθμό μέσα στο “Emirates”, όμως ένα γκολ του Γουέλμπεκ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων χάρισε στην Άρσεναλ το τρίποντο και την έβαλε ξανά με αξιώσεις στη διεκδίκηση του τίτλου.

Η ομάδα του Ρανιέρι στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο και κοίταξε στα μάτια τους "κανονιέρηδες". Το πρώτο ημίχρονο είχε πολύ τακτική με τις δύο ομάδες να προσέχουν κυρίως να μην δεχθούν γκολ.

Ωστόσο στο 45' κι ενώ όλα έδειχναν ότι το 0-0 θα ήταν το σκορ ημιχρόνου, η Λέστερ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Βάρντι από τον Μονρεάλ μέσα στην μεγάλη περιοχή. Ο Άγγλος επιθετικός ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα και άνοιξε το σκορ για τις "αλεπούδες" σε ένα καθοριστικό χρονικό σημείο.

Η Άρσεναλ βγήκε πιο επιθετικά στην επανάληψη ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Στο 55ο λεπτό τα πράγματα έγιναν καλύτερα για την ομάδα του Βενγκέρ, καθώς ο Σίμπσον της Λέστερ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες.

Το αριθμητικό πλεονέκτημα έδωσε την ευκαιρία στον Βενγκέρ να βάλει στον αγωνιστικό χώρο ότι επιθετικό όπλο διέθετε. Η Άρσεναλ έκλεισε την Λέστερ στα καρέ της και στο 70' κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με σουτ του Γουόλκοτ.

Το τελευταίο 20λεπτο η πίεση των γηπεδούχων έγινε "ασφυκτική", όμως ο Σμάιχελ με συνεχείς αποκρούσεις κρατούσε το 1-1 για την Λέστερ. Όλα αυτά μέχρι το τελευταίο λεπτό. Η Άρσεναλ κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή, ο Οζίλ σέντραρε και ο Γουέλμπεκ με κεφαλιά νίκησε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, δίνοντας μια σπουδαία νίκη στην ομάδα του και μείωσε την διαφορά από την κορυφή στους 2 βαθμούς.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags