Facebook Pixel Χωρίς Πάρντο, Ομάρ αλλά με Καμπιάσο
Ποδόσφαιρο
| 2016-02-16 20:25:00

Χωρίς Πάρντο, Ομάρ αλλά με Καμπιάσο

Χωρίς Πάρντο, Ομάρ αλλά με Καμπιάσο

Δίχως εκπλήξεις είναι η αποστολή του Ολυμπιακού, η οποία θα ταξιδέψει στο Βέλγιο για το ματς με την Άντερλεχτ την Πέμπτη (18/2) για τους "32" του Europa League

Ως γνωστόν, εκτός έμειναν οι τραυματίες Πάρντο, Ερνάνι και ο τιμωρημένος Ελαμπντελαουί, ενώ κανονικά συμπεριλήφθηκε ο Εστεμπάν Καμπιάσο.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

"Το πρωί της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πραγματοποίησαν την τελευταία εν Ελλάδι προπόνησή τους, πριν αναχωρήσουν για το Βέλγιο. Το βάρος έπεσε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, αλλά και την επιθετική και αμυντική τακτική, σε κανονική ροή αγώνα, αλλά και στατικές φάσεις. Εκτός προπόνησης έμειναν οι Ερνάνι και Πάρντο. Ο πρώτος συνέχισε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο δεύτερος έκανε θεραπεία.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο κ. Μάρκο Σίλβα έκανε γνωστή την αποστολή για το ματς με την Άντερλεχτ. Αναλυτικά: Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Χουτεσιώτης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος, Ζντιέλαρ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags