Facebook Pixel «Πίκρα» από Ρομπέρτο! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-02-18 22:52:00

«Πίκρα» από Ρομπέρτο! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Πίκρα» από Ρομπέρτο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τζάμπα ήττα για τον Ολυμπιακό στο Βέλγιο, καθώς από τραγικό λάθος του Ρομπέρτο έχασε 1-0 από την Άντερλεχτ. Καμία αντίδραση, παρά τις αλλαγές Σίλβα, μετά το γκολ στο 67'...

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 1-0 από την Άντρλεχτ στο Βέλγιο με γκολ του Εμποτζί στο 77ο λεπτό, όταν ο Ρομπέρτο έχασε την μπάλα και του έκανε μοναδική ασίστ. Οι Πειραιώτες που είχαν αρκετά καλή εμφάνιση και «φωνάζουν» μάλιστα και για ένα πέναλτι στο πρώτο μέρος, καλούνται να πάρουν την πρόκριση στο Γ. Καραϊσκάκης την επόμενη εβδομάδα.

Το δοκάρι και το πέναλτι!

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε στο παιχνίδι με διάταξη 4-2-3-1 και τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, τους Μποτία, Ντα Κόστα σέντερ μπακ, τον Σαλίνο δεξιά και τον Μαζουακού αριστερά. Στο κέντρο ήταν οι Μιλιβόγεβιτς και Ζντιέλαρ, πίσω από τον προωθημένο Ιντέγιε ο Φορτούνης, δεξιά ο Σεμπά και αριστερά ο Ντουρμάζ. Οι Πειραιώτες πάντως δεν μπήκαν καθόλου καλά και στα πρώτα λεπτά κινδύνεψαν σοβαρά να δεχθούν γκολ, πρώτα στο 6' όταν ο Τζούριτσιτς πλάσαρε άουτ και στην συνέχεια όταν η κεφαλιά του Οκάκα στο επόμενο λεπτό, πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Ωστόσο, η απάντηση του Ολυμπιακού ήταν άμεση, καθώς στο 7' ο Σεμπά σούταρε άουτ εντός περιοχής, ενώ στο 9ο λεπτό, μετά από ωραίο γύρισμα του Ντουρμάζ, ο Ιντέγιε χωρίς τερματοφύλακα, αλλά υπό την πίεση του αμυντικού, σημάδεψε το δοκάρι. Ο γρήγορος ρυθμός διατηρήθηκε και στην συνέχεια, ωστόσο βλέποντας κανείς το ματς, καταλάβαινε πως και οι δύο ομάδες είχαν σημαντικό πρόβλημα στην άμυνά τους.

Στο 37ο λεπτό πάντως, αποδείχθηκε πως και ο διαιτητής είχε... πρόβλημα με την όρασή του, όταν έχασε την φάση στην οποία οι Πειραιώτες ζήτησαν πέναλτι. Συγκεκριμένα μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μποτία πήρε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Οκάκα, όμως ο ρέφερι δεν έδειξε κάτι. Έτσι λοιπόν, το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου...

 

 

 

 

 

 

Τραγικό λάθος Ρομπέρτο...

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε φορτσάτος στο δεύτερο ημίχρονο και κυκλοφορώντας πολύ καλά την μπάλα, κατάφερε να περιορίσει τους Βέλγους, οι οποίοι πάντως ήταν αρκετά επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις τους. Στο 55' ο Ντουρμάζ έψαξε το γκολ με απευθείας φάουλ, όμως ο Πρότο με τα δάχτυλα έδιωξε σε κόρνερ, ενώ στο 62' ο Σεμπά κατέβασε ωραία και μπήκε στην περιοχή, όμως δεν γύρισε σωστά και η άμυνα της Άντερλεχτ έδιωξε σε κόρνερ. Ωστόσο, κόντρα στην ροή του αγώνα έγινε το 1-0 στο 67', με την... βοήθεια του Ρομπέρτο.

Ο Μπούτνερ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ρομπέρτο έκανε τραγική έξοδο, δεν βρήκε σωστά την μπάλα και ο Εμποτζί σε κενή εστία πέτυχε ένα πολύ εύκολο, αλλά και σημαντικό γκολ. Οι Πειραιώτες προσπάθησαν στα επόμενα λεπτά να αντιδράσουν, ωστόσο στο 77' ήταν άτυχοι, όταν ο επόπτης έκοψε λανθασμένα με οφσάιντ τον Φορτούνη εντός περιοχής.

Ο Μάρκο Σίλβα προσπάθησε να αλλάξει τον ρυθμό του ματς και έριξε στο παιχνίδι τους Κασάμι αντί Ζντιέλαρ, Πουλίδο αντί Σεμπά και Τσόρι αντί Ντουρμάζ. Ο Ολυμπιακός πίεσε για την ισοφάριση, όμως δεν έχασε κάποια ευκαιρία και έτσι καλείται να κάνει ...ανατροπή πρόκρισης την επόμενη εβδομάδα στην έδρα του.

 

 

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ (Μπέσνικ Χάσι): Προτό, Ναγιάρ, Μποντζί, Ντεσάχτ, Μπούτνερ, Μπαντζί, Ντεφούρ (89' Σουάρες), Πρατ, Ατσεαμπόνγκ, Τζούρισιτς (74' Τίλεμανς), Οκάκα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Ντα Κόστα, Μασουακού, Ζντιέλαρ (69' Κασάμι), Μιλιβόγεβιτς, Σεμπά (81' Πουλίδο), Φορτούνης, Ντουρμάζ (84' Τσόρι), Ιντέγιε

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags