Facebook Pixel Φαρμακερές ατάκες για Λέτο από έναν Παναθηναϊκό!
| 2016-03-08 00:00:00

Φαρμακερές ατάκες για Λέτο από έναν Παναθηναϊκό!

του Γιώργου Κτενά
Φαρμακερές ατάκες για Λέτο από έναν Παναθηναϊκό!

Ποδοσφαιριστής που έχει ζήσει στιγμές δόξας με το Τριφύλλι λέει στο sportdog πράγματα που θα συζητηθούν για τον Αργεντινό άσο. Τι προβλέπει για το ντέρμπι στο "Καραϊσκάκη";

Πολλές και μεγάλες αλήθειες είπε στον SportDog o Ιάκωβος Χατζηαθανασίου, με αφορμή το χθεσινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο.

Ο παλαίμαχος άσος μίλησε για την εικόνα των "πράσινων" λίγο πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε στο μεγάλο παιχνίδι της επόμενης Κυριακής στο Φάληρο, ενώ σχολίασε και την αγωνιστική παρουσία του Σεμπάστιαν Λέτο.

Για τον οποίο έκανε σαφές ότι πρέπει να ξεχάσουμε την παλιά του εικόνα, αλλά και πως η ποιότητά του και η μπάλα που ξέρει, δεν μπορούν να ξεχαστούν.

Τέλος, έκανε σχόλιο και για τον Βιγιαφάνες, που ήταν από τους καλύτερους παίκτες του χθεσινού αγώνα, παρατηρώντας ότι καλό είναι να κάνουμε υπομονή και με τη δική του περίπτωση...

"Ήταν καλός χθες ο Παναθηναϊκός, δίκαια κέρδισε τον Ατρόμητο. Απλώς ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κρατήσει μία συνέπεια αγωνιστική μέχρι τέλους. Για να πάρει αυτό που θέλει: να κατακτήσει την πρώτη θέση στα πλέι οφ. Έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, αλλά από τη στιγμή που πήρε τόσους παίκτες τον Γενάρη, δεδομένα θέλουν χρόνο. Πρέπει να βρούνε ρυθμό, τα πατήματά τους. Αυτά θέλουν χρόνο, αλλά σίγουρα αυτός δεν είναι ο Παναθηναϊκός που θέλουμε να βλέπουμε. Κι αν με ρωτούσατε αν είμαι ευχαριστημένος από αυτή την εικόνα, θα σας απαντούσα ξανά όχι", ήταν η απάντηση του αγαπημένου Τζακ της "πράσινης" κερκίδας, αναφορικά με το χθεσινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πλησιάζει - Τι περιμένετε στο παιχνίδι του Φαλήρου;

"Ο Ολυμπιακός σαν ομάδα είναι καλύτερος, κι αυτό το παραδέχονται όλοι. Αλλά ένα ντέρμπι, σε όποια κατάσταση και αν βρίσκονται οι ομάδες, είναι πάντα ντέρμπι και έχει άλλα δεδομένα. Και πρόπερσι πήγε στο Καραϊσκάκη ο Παναθηναϊκός και έβαλε 3 γκολ. Άρα μπορούμε να δούμε οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Γιατί θυμάμαι άλλες εποχές, πρόσφατα, που επειδή ο Ολυμπιακός υπερτερούσε στο αγωνιστικό κομμάτι (με καλές μεταγραφές και πληρότητα στο ρόστερ) λέγανε αν θα βάλουν 4 - 5 γκολ και πού θα σταματήσουν. Αλλά τα αποτελέσματα ήταν διαφορετικά... Σημαντικό επίσης, ενόψει του ντέρμπι, είναι να καταλάβουμε ότι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα έχει πιάσει πάτο και το ντέρμπι είναι μία πρώτης τάξης ευκαιρία για να το διαφημίσουν".

Ποιο είναι το σχόλιό σας για την εμφάνιση του Λέτο;

"Είναι πολύ βαρύς ο Λέτο, χρειάζεται χρόνο για να επανέλθει. Αν και θα πρέπει να ξεχάσουμε οριστικά τον Λέτο που βλέπαμε μέχρι το 2010 - 2011. Μετά από δύο σοβαρούς τραυματισμούς χρειάζεται πολύ χρόνο για να επανέλθει και δεν θα το κάνει ποτέ για το επίπεδο που τον είχαμε στο μυαλό μας. Υπάρχει ποιότητα, είναι δεδομένο αυτό. Αλλά θα πρέπει να δούμε και τη διάρκειά του. Από ένα παιχνίδι στο οποίο αγωνίστηκε για 20 λεπτά, τι μπορεί να πει κανείς; Η μπάλα βέβαια δεν ξεχνιέται, ούτε εγώ την έχω ξεχάσει! Αλλά δεν θα δούμε ξανά εκείνο τον Λέτο που ξέραμε. Υπομονή, γιατί χρειάζεται να χάσει κι άλλα κιλά, να αυξήσει την ταχύτητά του, έχει ακόμα δρόμο".

Θα μας πείτε δύο λόγια και για τον Βιγιαφάνες;

"Μου έδειξε καλά στοιχεία χθες, αλλά για να κρίνουμε έναν ποδοσφαιριστή πρέπει να τον δούμε στη διάρκειά του. Δεν γίνεται μόνο από ένα καλό παιχνίδι να το κάνουμε. Είναι ένας καινούργιος παίκτης, θα τον δούμε σταδιακά. Παλιότερα, θυμάμαι, παίρναμε ξένους ποδοσφαιριστές και περιμέναν 6 μήνες ή και 1 χρόνο μέχρι να προσαρμοστούν. Θέλουν τον χρόνο τους όλα αυτά, δεν γίνεται όλα από τη μία στιγμή στην άλλη". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ευνόησαν τον Ολυμπιακό πριν τον Παναθηναϊκό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags