Facebook Pixel «Καρφάρα» Καρέλη για Ολυμπιακό!
| 2016-03-11 20:07:00

«Καρφάρα» Καρέλη για Ολυμπιακό!

«Καρφάρα» Καρέλη για Ολυμπιακό!

Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, πριν το μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων», ρίχνει… βόμβα με μία ατάκα του για όσα έγιναν μεταξύ των δύο ομάδων στον πρώτο γύρο στην Λεωφόρο.
 

Ο Νίκος Καρέλης σε συνέντευξή του μιλάει για το παιχνίδι της Κυριακής, εμφανίζεται αισιόδοξος για το «διπλό» της πρώην ομάδας του στο Γ. Καραϊσκάκης, ενώ τονίζει με νόημα, πως στο ματς του πρώτου γύρου που δεν ξεκίνησε ποτέ, έγιναν πολλά και προσθέτει πως ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να αγωνιστεί…

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πρώην επιθετικός του «τριφυλλιού» στο panathinaikos24:

«Φυσικά και θα ήθελα να είμαι παρών. Μου λείπει ο Παναθηναϊκός και αυτά τα ντέρμπι, που είναι ιδιαίτερα για κάθε ποδοσφαιριστή. Είναι διαφορετικά ματς, από την αρχή ως το τέλος. Ας το απολαύσουν τα παιδιά στην ομάδα και εύχομαι σε μια επικράτηση. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να πάρει τη νίκη και φυσικά εύχομαι να την πάρει»

Για την προετοιμασία πριν από ένα ντέρμπι: «Δεν κάναμε κάτι ιδιαίτερο, κοιτάζαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και δίναμε έμφαση στις ομιλίες των παλαιότερων παικτών που ήταν στην ομάδα. Εγώ προσωπικά δεν είχα κάτι σαν γούρια ας πούμε, απλά κοίταζα να παραμείνω ήρεμος και προσηλωμένος σ’ ότι μου έλεγε ο προπονητής, αν έπαιρνα κάποια συγκεκριμένα οδηγία».

Για το παιχνίδι της Λεωφόρου που δεν άρχισε ποτέ: «Έγιναν πολλά λάθος πράγματα εκείνο το βράδυ. Εμείς ήμασταν αποφασισμένοι να βγούμε και να παίξουμε, άλλωστε από το ζέσταμα που κάναμε φάνηκε πως το θέλαμε πολύ και το περιμέναμε αυτό το ματς. Όμως ο Ολυμπιακός επέλεξε να μην κατέβει και έγινε ότι έγινε».

Για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουμε πως το άθλημα γενικά πρέπει να πάει μπροστά, όλο αυτό που μαθαίνω ότι έγινε την τελευταία εβδομάδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πάει την Ελλάδα πολλά χρόνια πίσω. Είναι λάθος και πρέπει να βοηθήσουμε όλοι για να κάνει βήματα προόδου, πρώτα πρώτα πρέπει να βοηθήσουν οι ποδοσφαιριστές με τη συμπεριφορά τους στο γήπεδο και μετά οι παράγοντες των ομάδων».

Για την μέχρι τώρα παρουσία του στον βελγικό σύλλογο: «Χαίρομαι που βοηθάω με τη συνολική μου παρουσία την ομάδα και θέλω να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο. Εδώ απολαμβάνω από την πρώτη στιγμή το ποδόσφαιρο και είναι πολύ ευχάριστο και για τον κόσμο της ομάδας. Νιώθω καλά και αποδίδω ακόμα καλύτερα».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο άσος του Ολυμπιακού και η ξανθιά κουκλάρα (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags