Facebook Pixel Τι έδειξε ο Λέτο στους οπαδούς του Ολυμπιακού;
| 2016-03-13 23:30:00

Τι έδειξε ο Λέτο στους οπαδούς του Ολυμπιακού;

Τι έδειξε ο Λέτο στους οπαδούς του Ολυμπιακού;

Μεγάλη ένταση υπήρξε με τον Αργεντινό και τους οπαδούς των Ερυθρολεύκων στο Καραϊσκάκη. Διαβάστε τι συνέβη πριν τη σέντρα, αλλά και στο φινάλε του ντέρμπι…

Κόκκινο πανί ήταν για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού ο Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος τα …άκουσε για τα καλά από την εξέδρα, από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ο Αργεντινός, ο οποίος ως γνωστόν είχε έρθει στην Ελλάδα την πρώτη φορά για χάρη των Ερυθρολεύκων, έχει συνδέσει το όνομά του πλέον με το Τριφύλλι και γι΄ αυτό οι φίλοι των πρωταθλητών τον αποδοκίμαζαν σήμερα σε κάθε ευκαιρία.

Μάλιστα, όταν ο Λέτο βγήκε για την πρώτη αναγνωριστική βόλτα στο χορτάρι του φαληρικού γηπέδου και άκουσε τα "γαλλικά" της εξέδρας, γύρισε και τους έδειξε το σήμα του Παναθηναϊκού, μία κίνηση που "φούντωσε" την κερκίδα. 

Πάντως, ο Αργεντινός ήταν ο πρωταγωνιστής και στην ένταση που υπήρξε στο φινάλε στη φυσούνα, καθώς θυμίζουμε πως άνθρωπος του Ολυμπιακού, σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται οι Πράσινοι, πήγε στον πάγκο και τον έβρισε, μετά το 3-1. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags