Facebook Pixel Ετοιμάζει την έκπληξη της χρονιάς ο Μάρκο Σίλβα!
| 2016-03-22 00:00:00

Ετοιμάζει την έκπληξη της χρονιάς ο Μάρκο Σίλβα!

Ετοιμάζει την έκπληξη της χρονιάς ο Μάρκο Σίλβα!

Ποιος μεγάλος «φευγάτος» που μέχρι ...χθες ήταν ξεγραμμένος γυρίζει το χαρτί για να παραμείνει στον Ολυμπιακό εν όψει της νέας χρονιάς; Δε σας πάει με τίποτα το μυαλό!

Αν και ακόμα είναι νωρίς, ήδη έχουν κυκλοφορήσει αρκετά μεταγραφικά σενάρια που εμπλέκουν τον Ολυμπιακό εν όψει καλοκαιριού. Ωστόσο, πριν τις ...αφίξεις, προηγείται το ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ. Δηλαδή, ποιοι πρέπει να μείνουν και ποιοι πρέπει να φύγουν.

Η προεργασία πάνω στη σχετική λίστα έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του SportDog, υπάρχει μία σημαντική ανατροπή και αυτή αφορά την υπόθεση του Ερνάνι.

Ο Πορτογάλος, που σκόραρε δύο φορές στο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη, φαίνεται πως με τις παρουσίες του τελευταία (και στις προπονήσεις) έχει γυρίσει το χαρτί, αν και ο Σίλβα θα τον περιμένει και στα επόμενα ματς.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού έχει αποφασίσει στο φινάλε να δώσει τις ευκαιρίες που δεν είχε ή ...έχασε ο νεαρός εξτρέμ στο μεγαλύτερο διάστημα της περιόδου και από την εικόνα που θα δει, θα βγάλει τα τελικά του συμπεράσματα.

Εφόσον, λοιπόν, "κερδίσει" ξανά τον Σίλβα, δεν αποκλείεται η εισήγηση του Πορτογάλου για αγορά του παίκτη ή για ανανέωση του δανεισμού του με buying option.

Τουλάχιστον στην Πορτογαλία, που ...κάτι περισσότερο γνωρίζουν για την υπόθεση, το συγκεκριμένο σενάριο έπαιζε πριν ακόμη σκοράρει δις ο Ερνάνι στην Τρίπολη.

Άλλωστε, τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο προπονητής του, έχουν άριστη σχέση με την Πόρτο, η οποία δεν ...τρελαίνεται για τον παίκτη, παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags