Facebook Pixel Η εισήγηση του Σίλβα για τον φορ που θα συζητηθεί!
| 2016-03-24 12:00:00

Η εισήγηση του Σίλβα για τον φορ που θα συζητηθεί!

Η εισήγηση του Σίλβα για τον φορ που θα συζητηθεί!

Mεγάλη κουβέντα θα ανοίξει από την επιλογή του Πορτογάλου να παραμείνει στην ομάδα παίκτης που δεν αποδίδει τα αναμενόμενα και να φύγει παίκτης που κάνει καλά παιχνίδια. 

Η χρονιά για τον Ολυμπιακό έχει ουσιαστικά τελειώσει και γι΄ αυτό ο Μάρκο Σίλβα καταστρώνει ήδη τα πλάνα του για τη νέα σεζόν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σχεδιάζει τον "νέο Ολυμπιακό" με στόχο να δημιουργήσει μία ακόμα πιο ισχυρή ομάδα που δε θα πάρει μόνο το πρωτάθλημα, αλλά θα καταφέρει να διεκδικήσει και περισσότερα στην Ευρώπη.

Έτσι, έχουν αρχίσει να διαρρέονται κάποιες από τις πρώτες σκέψεις του Μάρκο Σίλβα που αφορούν τους παίκτες που θα μείνουν ή θα αποχωρήσουν από το "ερυθρόλευκο" ρόστερ.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος έχει κάνει τις πρώτες εισηγήσεις του στη διοίκηση, όπως ότι δεν υπολογίζει για του χρόνου τον Αρτούρ Μαζουακού, δίνοντας το "οκ" για την παραχώρησή του, όπως έχει αποκαλύψει ο SportDog σε άλλο ρεπορτάζ.

Μία άλλη εισήγηση του Μάρκο Σίλβα αφορά τον βασικό φορ της ομάδας, τον Μπράουν Ιντέγιε, για τον οποίο ο τεχνικός των πρωταθλητών έχει ζητήσει την παραμονή του στην ομάδα. Μπορεί, δηλαδή, ο Νιγηριανός φορ να μην έχει αποδώσει τα αναμενόμενα, ειδικά στο δεύτερο μισό της σεζόν, ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός τον συμπεριλαμβάνει στα βασικά του πλάνα. 

Ο Μάρκο Σίλβα φέρεται να έχει στείλει μήνυμα προς τη διοίκηση ο 27χρονος επιθετικός να μη βρίσκεται στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες και να δοθεί προτεραιότητα για πώληση σε άλλους ποδοσφαιριστές που δεν "καίγεται" για την παραμονή τους.

Είναι πολύ πιθανό, δηλαδή, ακόμα κι αν προκύψει κάποια εξαιρετική πρόταση για τον Ιντέγιε, όπως αυτή που "έσκασε" πρόσφατα από την Κίνα, να μην πωληθεί λόγω της "τρέλας" που έχει ο Μάρκο Σίλβα μαζί του, αν φυσικά επιθυμεί και ο παίκτης την παραμονή του.

Την ίδια στιγμή, βέβαια, ο Μάρκο Σίλβα φαίνεται να κλείνει τα μάτια στις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο Χόρχε Μπενίτες στην Κρουζ Αζούλ. Ο Παραγουανός φορ παίζει μεγάλη μπάλα το τελευταίο διάστημα, έχοντας προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών καλών ευρωπαϊκών ομάδων, ωστόσο ο τεχνικός των Ερυθρολεύκων δείχνει να μη συγκινείται. Όπως αναφέρουν, μάλιστα, οι πληροφορίες ο Μάρκο Σίλβα έχει δώσει εντολή να πωληθεί ο συγκεκριμένος παίκτης, καθώς πιστεύει ότι δεν μπορεί να προσφέρει στον Ολυμπιακό.

Πάντως, η συγκεκριμένη απόφαση, σε συνδυασμό με την πολύ πιθανή παραμονή του Ιντέγιε, είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει αρκετές συζητήσεις στις τάξεις των οπαδών του συλλόγου, καθώς είναι πολλοί αυτοί που θα ήθελαν να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία στον Χόρχε Μπενίτες, τη στιγμή που ο Νιγηριανός δεν αποτελεί και τον... πιο αγαπημένο παίκτη στο "Καραϊσκάκη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μεγάλα πράγματα στον Ολυμπιακό αυτό το καλοκαίρι 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags