Facebook Pixel Πάνε Τρίπολη Μολέδο και Βιγιαφάνιες
| 2016-04-09 18:01:00

Πάνε Τρίπολη Μολέδο και Βιγιαφάνιες

Πάνε Τρίπολη Μολέδο και Βιγιαφάνιες

Οι Ροντρίγκο Μολέδο και Λούκας Βιγιαφάνιες επέστρεψαν στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Αστέρα, με τον Αντρέα Στραματσόνι πάντως να προχωρά σε αλλαγές. Εκτός Καλτσάς και "Ταυλα"

Οι «πράσινοι» δεν υπολογίζουν στους τιμωρημένους Μάρκους Μπεργκ και Μεχντί Αμπέντ, αλλά και στους τραυματίες Πράνιτς, Κοτσόλη και Κουτρουμπή. Αντίθετα, στην αποστολή επιστρέφουν οι Ροντρίγκο Μολέδο και Λούκας Βιγιαφάνιες καθώς ο πρώτος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και ο δεύτερος εξέτισε την τιμωρία που του είχε επιβληθεί.

Από εκεί και πέρα, για άλλη μια φορά ο Στραματσόνι έχει κάνει αλλαγές στην αποστολή της ομάδας. Εκτός είναι για ακόμα μια φορά ο Μάικλ Εσιέν, αλλά και οι Ταυλαρίδης και Καλτσάς, όπως και οι Νίκος Μαρινάκης και Κώστας Κότσαρης. Αντίθετα, επέστρεψε στην αποστολή ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος αλλά και ο Διαμαντής Χουχούμης.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Στιλ, Γιαννακόπουλος, Βλαχοδήμος Ο., Νάνο, Χουχούμης, Ζέκα, Λαγός, Κλωναρίδης, Πέτριτς, Λουντ, Τελάντερ, Σάντσεθ, Βλαχοδήμος Π., Μέστο, Μπουμάλ, Μαμούτε, Εβαντζελίστα, Μολέδο, Λέτο και Βιγιαφάνιες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags