Facebook Pixel Αποκάλυψη για Ολυμπιακό: Τρελά λεφτά στα ταμεία!
| 2016-04-10 17:28:00

Αποκάλυψη για Ολυμπιακό: Τρελά λεφτά στα ταμεία!

Αποκάλυψη για Ολυμπιακό: Τρελά λεφτά στα ταμεία!

Άνθρωπος της ομάδας αποκαλύπτει για πρώτη φορά πόσα χρήματα έχει πάρει ο σύλλογος από τις μεταγραφές τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για απίστευτο νούμερο.
 

Τα τελευταία χρόνια, φίλοι και… εχθροί του Ολυμπιακού αναρωτιούνται συνεχώς πόσα χρήματα έχει βάλει ο Ολυμπιακός στα ταμεία του, από τις συνεχόμενες και επιτυχημένες πωλήσεις παικτών του στο εξωτερικό.

Ο Χουάνχο Λορένθο λοιπόν, ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του συλλόγου, μιλώντας σε ισπανική εφημερίδα για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ρωτήθηκε σχετικά και για πρώτη φορά μίλησε για συγκεκριμένο νούμερο!

Ο άνθρωπος των Πειραιωτών, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «El Norte de Castilla», αφού τα… έχωσε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό για τον «πόλεμο» στους Πειραιώτες, ρωτήθηκε από το δημοσιογράφος για το κέρδος των «ερυθρολεύκων» από τις μεταγραφές. Ιδού η απάντησή του: «Τα τηλεοπτικά δικαιώματα στην Ελλάδα είναι μικρά και έτσι η ομάδα με τις πωλήσεις τα 4 τελευταία χρόνια έχει βάλει στα ταμεία της 80.000.000 ευρώ από τις μεταγραφές»!

Πρόκειται για ένα απίστευτο ποσό για τα ελληνικά δεδομένα, το οποίο φυσικά δείχνει και την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στον σύλλογο, ο οποίος μπορεί να «ζει» πουλώντας και αγοράζοντας, σε εξαιρετικά δύσκολες οικονομικά εποχές.

Βέβαια, δεν ξέρουμε σε ποιες ακριβώς πωλήσεις αναφέρεται ο Λορένθο. Αν υπολογίσουμε ωστόσο πως κάνοντας λόγο για τα τέσσερα τελευταία χρόνια, ξεκινάει από την σεζόν 2012-13 και την πώληση Μιραλάς – Τοροσίδη, τότε μιλάμε για πολλά deals.

Σίγουρα πάντως υπολογίζει την πώληση Μήτρογλου (15 εκατ.) στην Φούλαμ, του Βάις (3.5 εκατ.) στη Λεκβίγια, του Φέισα (4.5 εκατ.) στην Μπενφίκα, του Φετφατζίδη (4 εκατ.) στη Τζένοα, των Αμπντούν – Τζιμπούρ (3.7 εκατ.) στη Νότιγχαμ Φόρεστ, του Γκρέκο (920.000 ευρώ) στη Λιβόρνο, του Σάμαρη (10 εκατ.) στην Μπενφίκα, του Μασάντο (1.8 εκατ.) Ντιναμό Ζ., του Ντε Βιντσέντι (500.000 ευρώ) στον ΑΠΟΕΛ και των Μανωλά – Χολέμπας (14 εκατ.) στη Ρόμα….

Είναι πολλά τα λεφτά!!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βόμβα στον Ολυμπιακό: Δίνουν 15+ μύρια για τον...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags