Facebook Pixel Δεν είχαν... όρεξη για μπάλα στην Τρίπολη
| 2016-04-10 20:58:00

Δεν είχαν... όρεξη για μπάλα στην Τρίπολη

Δεν είχαν... όρεξη για μπάλα στην Τρίπολη

Αστέρας Τρίπολης και Παναθηναϊκός αλληλοεξουδετερώθηκαν και περιορίστηκαν σε ισοπαλία χωρίς τέρματα. Απίθανη ευκαιρία έχασαν στην εκπνοή οι γηπεδούχοι, οι οποίοι παραμένουν στο κόλπο των πλέι-οφ!

Ο Αστέρας έπεσε στην 8η θέση με 38 βαθμούς, ωστόσο ακόμα ελπίζει σε είσοδο στα πλέι-οφ από το… παράθυρο. Συγκεκριμένα, οι Αρκάδες ελπίζουν να μην πάρει την αδειοδότηση ο Πανιώνιος και να τους ευνοήσουν τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής. Από την πλευρά τους, οι πράσινοι παρέμειναν στην 3η θέση με 52 βαθμούς.


Έλειψε η τελική πάσα


To παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν απόλυτα μοιρασμένο. Οι δυο ομάδες προσπάθησαν να κάνουν το παιχνίδι τους δίνοντας ένα καλό τέμπο στο ματς. Ωστόσο, καθώς περνούσε η ώρα και με τον αγωνιστικό χώρο να γίνεται βαρύτερος από τη βροχή, γινόταν εμφανής η αδυναμία των δυο αντιπάλων να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Συγκεκριμένα, αυτό που έλειψε ήταν η τελική πάσα. Κάθε φορά που οι ομάδες κατάφερναν να βγουν στην επίθεση με αξιώσεις, αδυνατούσαν να βρουν την κατάλληλη πάσα που θα οδηγούσε σε καλή στιγμή για γκολ.


Κάπως έτσι, κόπηκε τελευταία στιγμή πριν γίνει απειλητικός σε δυο περιπτώσεις (21’, 28’) ο Κλωναρίδης για τον Παναθηναϊκό και οι Μπερτόλιο, Μάσα για τον Αστέρα Τρίπολης (4’ και 38’ αντίστοιχα). Κατά τα άλλα, φιλοξενούμενοι είχαν ένα δυνατό φάουλ του Νάνο που κατέληξε στην αγκαλιά του Μπαντή στο 35’ και οι γηπεδούχοι ένα επικίνδυνο γύρισμα του Γιαννούλη, το οποίο μπλόκαρε ο Στιλ στο 40’.


Στο 42’ οι πράσινοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε πτώση του Εβαντζελίστα στην περιοχή από μαρκάρισμα του Χαμντανί.


Καλύτερος ο Αστέρας, εκπληκτική φάση στην εκπνοή


Ο Αστέρας ήταν η ομάδα που μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος δείχνοντας να μεγαλύτερη θέληση να κυνηγήσει τη νίκη σε σχέση με τον παθητικό Παναθηναϊκό. Παρ’ όλα αυτά, οι Αρκάδες συνέχισαν να αντιμετωπίζουν προβλήματα στη δημιουργία με αποτέλεσμα να αδυνατούν να πατήσουν στην αντίπαλη περιοχή και να απειλούν μόνο με δυο καλά μακρινά σουτ. Το ένα από τον Ιγκλέσιας (60’) που υποχρέωσε τον Στιλ στην επέμβαση του αγώνα και το δεύτερο από τον Χαμντανί στο 68’, με τον Άγγλο τερματοφύλακα να μπλοκάρει σχετικά εύκολα.


Οι φιλοξενούμενοι που μέχρι εκείνο το σημείο δεν υπήρχαν στο γήπεδο, έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 77’, όταν ο Βιγιαφάνιες δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπαντή σε τετ α τετ μετά από ασίστ του Λέτο με τακουνάκι. Στην εκπνοή, πάντως, χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα. Μετά από βαθιά μπαλιά ο Στιλ έκανε κάκιστο υπολογισμό σε έξοδο με αποτέλεσμα ο Μάσα να τον προλάβει και να τσιμπήσει τη μπάλα από πάνω του. Ωστόσο, ο Τελάντερ πρόλαβε να διώξει πάνω στη γραμμή χαρίζοντας τον βαθμό στην ομάδα του!


Οι συνθέσεις:
Αστέρας Τρίπολης (Χάβος): Μπαντής, Κιτόκο, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας (78’ Ιωαννίδης), Δημούτσος, Χαμντανί, Μπερτόλιο (85’ Τσάβες), Φερνάντεζ (61’ Φούντας), Μάσα.


Παναθηναϊκός (Στραματσόνι): Στιλ, Τελάντερ, Μολέδο, Νάνο, Μέστο, Λουντ, Ζέκα, Εβανζελίστα (61’ Λαγός), Βιγιαφάνιες, Κλωναρίδης (75’ Μπουμάλ), Πέτριτς (61’ Λέτο).


Κίτρινες κάρτες: 58’ Ιγκλέσιας, 73 Γκοϊάν, 82’ Μολέδο, 90+3' Λέτο
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags