Facebook Pixel Παίκτη της Ρεάλ "κλεβει" η Μπάγερν!
| 2016-04-11 18:11:00

Παίκτη της Ρεάλ "κλεβει" η Μπάγερν!

Παίκτη της Ρεάλ "κλεβει" η Μπάγερν!

Οι Γερμανοί ετοιμάζονουν μεγάλο κόλπο με την "αρπαγή" αστεριού των Μαδριλένων.

Ο Μάρτιν Όντεγκααρντ αποκτήθηκε με τυμπανοκρουσίες από τη Ρεάλ Μαδρίτης ως ο επόμενος "galactico". Δεν υπάρχει, άλλωστε, προηγούμενο στην περίπτωσή του, καθώς υπήρξε ο μοναδικός 16χρονος για τη μεταγραφή του οποίου δαπανήθηκαν 4 εκατομμύρια ευρώ!


Παρά το νεαρό της ηλικίας του, πολλοί περίμεναν πως ο Νορβηγός θα ενταχθεί άμεσα στην πρώτη ομάδα της Ρεάλ, κάτι που δε συνέβη. Ναι μεν έχει κάνει ντεμπούτο με τη μεγάλη Ρεάλ, αλλά ακόμα αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα των "Μερένχες". Όσο ο παίκτης δεν κάνει το άλμα, τόσο πληθαίνουν οι ενδιαφερόμενοι για την περίπτωσή του.


Η Μπάγερν Μονάχου είναι μια από τις ομάδες που "ψάχνονται" για τον 17χρονου μεσοεπιθετικό. Μάλιστα, ο τεχνικός διευθυντής των Βαυαρών, Ματίας Ζάμερ, δεν δίστασε να αποκαλύψει το ενδιαφέρον της ομάδας του για τον ταλαντούχο παίκτη με δηλώσεις του στο "Sky Germany".


Συγκεκριμένα, ο Ζάμερ είπε τα έξής: "Σε αυτή τη δουλειά υπάρχουν πάντα καταστάσεις, από τις οποίες λαμβάνεις σημάδια. Και φυσικά, κρατάς επαφή με τους στόχους που σε ενδιαφέρουν. Τότε, ήταν απόφασή του (σ.σ του Όντεγκααρντ) να πάει στη Ρεάλ, και οφείλαμε να το σεβαστούμε αυτό. Είναι ένας καλός παίκτης και πρέπει να αρπάξει την ευκαιρία του".


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags