Facebook Pixel Άρθρο Ζαχαριάδη: Κοντά ή μακριά από τον ΠΑΟΚ!
| 2016-04-13 22:46:00

Άρθρο Ζαχαριάδη: Κοντά ή μακριά από τον ΠΑΟΚ!

Άρθρο Ζαχαριάδη: Κοντά ή μακριά από τον ΠΑΟΚ!

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει για την επανάσταση που σταμάτησε και τον ΠΑΟΚ που βρίσκεται μπροστά σε ένα κρίσιμο δίλημμα.

Πόσο κοντά στα “θέλω” του ΠΑΟΚ ή κάθε ομάδας που ελπίζει ότι θα αλλάξει η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα γίνουν βήματα με κατεύθυνση την εκκαθάριση, είναι οι αποφάσεις που δρομολογούν επιστροφή στο κύπελλο;

Η ερμηνεία είναι δύσκολη. Είναι παράξενος ο ρόλος όσων επιχειρούν να βρουν τα θετικά και τα αρνητικά μιας σειράς από αποφάσεις που δεν φαίνεται να εντυπωσιάζουν με το πραγματικό τους κομμάτι. Δεν φαίνεται να ακουμπώ κανέναν από αυτούς που φωνάζει ο ΠΑΟΚ και ένα σωρό άλλος κόσμος του ποδοσφαιρου, να πάνε σπίτια τους και να ξεκουμπιστούν πριν από τις εκλογές του Οκτώβρη.

Πάντως, ακόμη κι αυτό να συνέβαινε, αυτοί που ξέρουν καλά, ποιοι ακριβώς αποφασίζουν για το ελληνικό ποδοσφαιρο, στα γραφεία της ομοσπονδίας, δεν είναι μέσα στο γκρουπ των μελών του διοικητικού συμβουλίου. Είναι κάποιοι άλλοι, τουλάχιστο δύο άνθρωποι, που έχουν τον τρόπο τους, έχουν τις άκρες και μπορούν να κατευθύνουν τους διοικούντες κι όσους ο λόγος τους έχει βαρύτητα για τις τελικές επιλογές και τις κρίσιμες αποφάσεις.

Σήμερα λοιπόν, στον ΠΑΟΚ θα αποφασίσουν αν θα εναρμονιστούν σε δεδομένα που δεν θα φέρουν επανάσταση, δεν θα αλλάξουν άρδην το σκηνικό. Ο διαιτητής θα μιλά ξένη γλώσσα, σίγουρα αγγλικά και θα σφυρίξει τους αγώνες κυπέλλου. Ειδικά για τη ρεβάνς του Καραϊσκάκη, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο ίδιο σημείο, αν θα πρέπει να επιμείνει στην αρχική του απειλή, να κατεβάσει την Κ20 ή την Κ17 ή θα κάνει τελικά πίσω.

Και τι θα γίνει αν τελικά δεν κατέβει η κανονική ομάδα; Απειλείται με σοβαρές κυρώσεις και το άλλο...

Δεν αποκλείεται, στα 90 του χρόνια, η ιστορία να γράψει ένα σκορ-ρεκόρ ντροπής. Και ποιος το επιθυμεί κάτι τέτοιο;

Πηγή: SportFM.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags