Facebook Pixel Kαθάρισε την πρόκριση σαν αβγό η Μπάγερν! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2016-04-13 23:35:00

Kαθάρισε την πρόκριση σαν αβγό η Μπάγερν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Kαθάρισε την πρόκριση σαν αβγό η Μπάγερν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα προκρίθηκε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με σκορ 2-2, αν και στην αρχή του αγώνα η Μπενφίκα έδειξε ικανή να κάνει την έκπληξη!

Παιχνίδι με πολύ ενδιαφέρον έγινε στο Ντα Λουζ, καθώς παρά τις απουσίες των Μήτρογλου και Ζόνας, η Μπενφίκα κατάφερε να προηγηθεί της Μπάγερν Μονάχου με 1-0 στο 27ο λεπτό, μετά από τραγικό λάθος του Νόιερ που εκμεταλεύτηκε ο Χιμένες!

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα όμως δεν έχασε την ψυχραιμία της, προσπέλασε τον σκόπελο των πρώτων δύσκολων λεπτών μετά το γκολ (η Μπενφίκα θα μπορούσε να διπλάσει τα τέρματά της στο 30΄ με τον ξανά Χιμένες), πίεσε και στο 38ο λεπτό ισοφάρισε με τον Βιδάλ, μετά από γύρισα του Λαμ που έδιωξε αρχικά ο Έντερσον (1-1).

Οι δύο ομάδες πήγαν με αυτό το σκορ στα αποδυτήρια, αλλά η Μπάγερν βγήκε στον αγωνιστικό χώρο με φόρα και στο 52΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσάμπι Αλόνσο, ο Μίλερ έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα (2-1).

Μπενφίκα και Μπάγερν συνέχισαν σε καλό ρυθμό, με τον Ταλίσκα να πετυχαίνει ένα ακόμα γκολ για λογαριασμό της Μπενφίκα (2-2), αλλά να μην αλλάζει κάτι όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση...

 

 

Οι δύο 11άδες...

Μπενφίκα: Έντερσον, Αλμέιδα, Ζαρντέλ, Λίντελοφ, Ελισέου, Φέισα, Σάντσες, Σάλβιο, Καρσελά, Πίτσι, Χιμένες

Μπάγερν: Νόιερ, Αλκάνταρα, Ριμπερί, Χάβι Μαρτίνεθ, Ντάγκλας Κόστα, Λαμ, Αλόνσο, Βιδάλ, Μίλερ, Αλάμπα, Κίμιχ
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags