Facebook Pixel Σκάει νέα "τρελή" πώληση στον Ολυμπιακό!
| 2016-04-14 22:30:00

Σκάει νέα "τρελή" πώληση στον Ολυμπιακό!

Σκάει νέα "τρελή" πώληση στον Ολυμπιακό!

Ακόμα ένα ...ανεξήγητο σούπερ ντιλ έχουν στα σκαριά οι πρωταθλητές! Ποιον παίκτη που δεν υπολογίζεται είναι έτοιμοι να ...μοσχοπουλήσουν; Πού τον δίνουν και με πόσα λεφτά;

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος που ξέρει πολύ καλά πώς να ελίσσεται στο μεταγραφικό παζάρι, κλείνοντας επικερδείς συμφωνίες για την παραχώρηση των αστεριών του.

Ειδικά επί προεδρίας Βαγγέλη Μαρινάκη, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν κατορθώσει να αναδείξουν ουκ ολίγους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, να δημιουργήσουν υπεραξίες και στη συνέχεια να τις εκμεταλλευτούν, πραγματοποιώντας πωλήσεις που ξεπερνούν τα ελληνικά στάνταρ.

Κάπως έτσι οι πρωταθλητές έχουν πετύχει deals με αστρονομικά νούμερα τα τελευταία χρόνια. Χαρακτηριστικά μπορούμε να αναφέρουμε τις συμφωνίες για Μήτρογλου (με 15 εκ. στη Φούλαμ) και Μανωλά (με 15 εκ. στη Ρόμα), ενώ η λίστα περιλαμβάνει πολλά ακόμα ονόματα.

Το νέο, λοιπόν, "super deal" που ετοιμάζουν οι  Πειραιώτες φαντάζει και το πλέον απροσδόκητο, καθώς ακούει στο όνομα του ...Τάσου Αυλωνίτη!

Ο Ολυμπιακός παραχώρησε τον Έλληνα στόπερ ως δανεικό στη Στουρμ Γκρατς αφού δε χωρούσε στα πλάνα του Μάρκο Σίλβα. Στο αυστριακό πρωτάθλημα ο Αυλωνίτης "βγάζει μάτια" με την απόδοσή του και οι άνθρωποι της ομάδας του Γκρατς θέλουν να τον κάνουν δικό τους με αποτέλεσμα να ρωτήσουν τον Ολυμπιακό για την τιμή του παίκτη. Τι απάντηση πήραν; Ένα εκατομμύριο ευρώ!

Το νούμερο προφανώς και δεν έχει καμία σχέση με αυτά των Μήτρογλου και Μανωλά που αναφέραμε παραπάνω, ωστόσο είναι πάρα πολλά λεφτά για έναν ποδοσφαιριστή που δε βρίσκεται στα πλάνα του Μάρκο Σίλβα και δεν έχει κανένα μέλλον στο Λιμάνι.

Αν, λοιπόν, ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να πουλά με υπεραξία έναν παίκτη που δεν υπολογίζει, φανταστείτε αντίστοιχα τι ποσά μπορούν να  "πιάσουν" τα αστέρια του φετινού ρόστερ, τους οποίους παρακολουθούν ήδη μεγάλες ομάδες (π.χ. Φορτούνης, Κασάμι, Ελαμπντελαουί, Μαζουακού), εάν και εφόσον η διοίκηση αποφασίσει πως ήρθε η στιγμή να πωληθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σίλβα στη διοίκηση: "Ναι, τον θέλω, φέρτε τον πίσω"!
 

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags