Facebook Pixel Για ξύλο με τους Αρειανούς οι ΑΕΚτζήδες στη Θεσσαλονίκη; (ΦΩΤΟ)
| 2016-04-16 19:29:00

Για ξύλο με τους Αρειανούς οι ΑΕΚτζήδες στη Θεσσαλονίκη; (ΦΩΤΟ)

Για ξύλο με τους Αρειανούς οι ΑΕΚτζήδες στη Θεσσαλονίκη; (ΦΩΤΟ)

Προετοιμασμένοι για μάχη ταξίδεψαν στη συμπρωτεύουσα οι οπαδοί της ΑΕΚ! Βρέθηκαν μαχαίρια, μπετόβεργες και άλλα πολλά πολεμοφόδια.

πως ενημερωθήκατε, οπαδοί της ΑΕΚ ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για το ματς των πλέι άουτ στο Χάντμπολ κόντρα στη ΧΑΝΘ, αψηφώντας την απαγόρευση μετακίνησης και εισόδου στο γήπεδο. Οι Ενωσίτες κατάφεραν να μπούνε στο κλειστό, ωστόσο η Αστυνομία κατάφερε να τους πείσει να επιβιβαστούν στα πούλμαν και να επιστρέψουν στην Αθήνα.

Εντύπωση ωστόσο προκαλούν τα ευρήματα των δυνάμεων της τάξης από τις εξέδρες οπου κάθισαν οι ΑΕΚτζήδες. Οι Αστυνομικοί ανακάλυψαν, μαχαίρια, μπετόβεργες, σφυριά θραύσης κρυστάλλων και άλλα πολλά πολεμοφόδια.

Ήταν φως φανάρι, ότι οι οπαδοί της Ένωσης ανέβηκαν προετοιμασμενοι για μάχη σε περίπτωση συνάντησης με οπαδούς άλλης ομάδας της Θεσσαλονίκης. Βλέπετε την ίδια ώρα με το παιχνίδι στο χάντμπολ παιζόταν και το Άρης-Κηφισιά στο Αλεξάνδρειο, το οποίο δεν απείχε και πολύ...

Οπότε η Αστυνομία έπραξε ορθώς, προκειμένου να αποφευχθούν τα επεισόδια και μετά είχαμε νέους πονοκέφαλους με Grexit. Εδώ οι ΑΕΚτζήδες έκαναν βόλτες ανενόχλητοι μέσα στη Θεσσαλονίκη, ενώ φωτογραφηθηκαν σαν κύριοι μπροστά στον Λευκό Πύργο. Και δεν ήταν δυο και τρεις. 150 άτομα με διακριτικά ήταν.

Υπενθυμίζεται, ότι πριν τρία χρόνια, όταν η ΑΕΚ αγωνιζόταν με τον Ηρακλή στο Ιβανόφειο στα μπαράζ ανόδου Β' Εθνικής. Οι Ενωσίτες είχαν συνεννοηθεί με τους Ηρακληδείς να τους δοθούν εισιτήρια, έσπασαν τον αποκλεισμό και έξω από το κλειστό τους επιτέθηκαν οπαδοί άλλου συλλόγου της πόλης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags