Facebook Pixel Απίστευτη δήλωση από ιδιοκτήτη ποδοσφαιρικής ομάδας: «Θα πάρω την σφυρίχτρα και θα του την βάλω...»
| 2016-04-25 22:31:00

Απίστευτη δήλωση από ιδιοκτήτη ποδοσφαιρικής ομάδας: «Θα πάρω την σφυρίχτρα και θα του την βάλω...»

Απίστευτη δήλωση από ιδιοκτήτη ποδοσφαιρικής ομάδας: «Θα πάρω την σφυρίχτρα και θα του την βάλω...»

Δεν έχουμε ξανακούσει κάτι αντίστοιχο από άλλον Έλληνα παράγοντα!!!

Την απογοήτευσή του για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο εξέφρασε σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό lamia fm1 ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Ο ιδιοκτήτης της Λαμίας μίλησε για τα ξενύχτια των παικτών της ομάδας του, για τα επεισόδια που έχουν σημειωθεί στις τάξεις της, για τις... υποψίες του στον αγώνα με τα Τρίκαλα, ενώ αφού εξαπέλυσε επίθεση στον διαιτητή Φουκάκη, προειδοποίησε πως αν στο μέλλον αδικηθεί η Λαμία, θα εισβάλει στο γήπεδο και «θα πάρω τη σφυρίχτρα του διαιτητή από το στόμα και θα του την βάλω εκεί που δεν θέλω να πω».

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον lamia fm1:

 

Για την ήττα: «Είδα το πρώτο δεκάλεπτο και κατάλαβα ότι θα χάσουμε ή έστω θα έρθει ισοπαλία το ματς. Δεν το πίστεψαν το παιχνίδι οι παίκτες και οι προπονητές. Απογοητεύτηκα πλήρως. Δεν με εκφράζει αυτή η ομάδα. Δεν είναι η Λαμία που ξέρουμε. Δεν είναι η Λαμία που εγώ χτίζω και πληρώνω».

 

Για τη διαιτησία: «Η ομάδα της Λαμίας είναι η πιο αδικημένη αυτή τη σεζόν. Κάποια παιχνίδια τα πήραμε με ψυχή παρά το χειρουργείο που έχουμε υποστεί. Μπορεί τα δημόσια νοσοκομεία να έχουν πρόβλημα, αλλά στην ελληνική διαιτησία έχουμε τα καλύτερα χειρουργεία. Χειρουργούς διαιτητές με πολλά ντοκτορά διαθέτουμε δυστυχώς στο ελληνικό πρωτάθλημα που εξαφανίζουν ομάδες».

 

Ο Παπαϊωάννου ανέλαβε τις ευθύνες για τις αρχικές λάθος κινήσεις λέγοντας πως σοβαροί προσωπικοί λόγοι δεν του επέτρεψαν να είναι για ένα μεγάλο διάστημα κοντά στην ομάδα. «Είχε ξεφύγει η κατάσταση, κάναμε διορθωτικές κινήσεις τα Χριστούγεννα αλλά και πάλι μας ξέφυγαν. Όταν υπάρχουν ξενύχτια υπάρχουν και επεισόδια. Τι να κάνουμε; Να γυρνάμε από ξενυχτάδικο σε ξενυχτάδικο; Είναι πολλά τα μαγαζιά της Λαμίας. Πού να ψάχνεις πού γυρνάει ο καθένας; Τελικά οι ομάδες για να τις σέβονται πρέπει να έχουν τέσσερις μπράβους. Να ρίχνουν φάπες».

 

Για την ήττα από τα Τρίκαλα: «Έχω αμφιβολίες για κάποια πράγματα στον αγώνα με τα Τρίκαλα αλλά δεν έχω στοιχεία. Είδα 2 - 3 παίκτες που περπατούσαν στον αγώνα. Δεν έπαιζαν. Δεν θέλω να πω μερικά πράγματα στον αέρα. Έχει ευθύνη και ο προπονητής αφού τους είδε να περπατάνε και δεν τους άλλαξε. Πιάστηκε στον ύπνο. Αν είδατε, πρώτη φορά πάω ομάδα επί δύο ημέρες στο ξενοδοχείο σε εντός έδρας παιχνίδι. Είχα κάποιες φοβίες για να τους πάω εκεί. Και αυτά τα παιδιά δεν θέλουν πολλά χάδια. Στη Λαμία στις καφετέριες τους χαϊδεύουν πολύ και γίνονται φίρμες. Δεν τους κάνουν καλό έτσι. Να καταλάβουν ότι είναι αθλητές και ότι δίνουν το παράδειγμα. Και εντός αγωνιστικού χώρου και έξω από αυτόν. Κάνουν τέλεια ζωή στη Λαμία και από παίκτες γίνονται τουρίστες.

 

Για το αν τα Τρίκαλα ήταν καλύτερη ομάδα από τη Λαμία: «Και οι δύο ήταν χάλια. Αμυντικά τα Τρίκαλα δεν υπήρχαν, αλλά ούτε εμείς υπήρχαμε επιθετικά. Τα Τρίκαλα έχουν δυο παίκτες στο κέντρο που κάνουν τη διαφορά, εμείς έχουμε πέντε. Και οι δύο ομάδες ήταν ένα μάτσο χάλια. Τα Τρίκαλα δικαιολογούνται γιατί έπαιζαν εκτός έδρας και είχαν έρθει για να πάρουν αποτέλεσμα. Εμείς δεν δικαιολογούμαστε».

 

Για το τι μέτρα θα πάρει η ΠΑΕ: «Ο Μίλιεβιτς ήδη ενημερώθηκε για να τη λύση του συμβολαίου του. Αλλά για την απόδοση του αγώνα με τα Τρίκαλα θα πέσει αυστηρή ποινή σε όλους. Δεν υπάρχει στόχος από εδώ και πέρα. Ας μην κρυβόμαστε».

 

Για το τι θα γίνει μετά το πρωτάθλημα: «Ας τελειώσει το πρωτάθλημα και θα τα συζητήσουμε».

 

Για το αν θα υπάρξει λύση για την παθογένεια του ποδοσφαίρου: «Υπάρχει πρόβλημα γενικά στο ποδόσφαιρο, το οποίο δεν παίζεται πλέον στο γήπεδο. Η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη. Πολύ δύσκολα παίρνει πρωτάθλημα μια ομάδα αν δεν υπάρξουν και άλλοι παράγοντες εκτός από το να παίζει καλά στο γήπεδο. Η Κέρκυρα πέρυσι έπεσε από την Α στη Β' λόγω χαρτιών. Γιατί δεν έπεσε στο τοπικό; ΠΑΕ η μία, ΠΑΕ και η άλλη. Ο κόσμος έχει φύγει από τα γήπεδα. Ίσως δεν θέλουν να βγει την Λαμία, γιατί έχουν καταλάβει ότι σε μερικά θέματα είμαι αντίθετος. Στηρίζομαι στα δικά μου χρήματα. Έχουμε βαρεθεί να ακούμε για αλλαγές και τίποτα να μην γίνεται. Ένα μαγικό που θα γίνει στο ποδόσφαιρο για να αλλάξουν όλα, είναι να γίνεται με κλήρωση η διαιτησία και όχι με ορισμό. Αλλά δεν το κάνουν. Δείτε τις δύο πρώτες ομάδες της κατηγορίας, τις σφυρίζουν 3, 4 συγκεκριμένοι διαιτητές. Η Λαμία δεν έχει ευνοηθεί ποτέ από τη διαιτησία».

 

Για το τι θα κάνει ο ίδιος: «Υπάρχει μεγάλη πικρία, σοβαροί άνθρωποι δεν ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και εγώ μετανιωμένος είμαι και μπερδεμένος. Ο διαιτητής φουκάκης προ ημερών έδωσε μια κόκκινη σε παίκτη που δεν είχε καν επαφή με άλλον. Και τις επόμενες μέρες ήταν 4ο σε αγώνα της Super League. Του είπα βέβαια τα γαλλικά μου στα αποδυτήρια. Του είπα ότι αν τα γράψει, δεν θα μου επιτραπεί να ξαναμπώ σε γήπεδο και ότι έτσι θα μου κάνει καλό. Αλλά του είπα ότι θα ασχολούμαι μόνο με αυτόν από εδώ και πέρα. Δεν έγραψε τίποτα. Αν συνεχίσω και του χρόνου στην ομάδα και δω τέτοια συμπεριφορά από διαιτητή σε αγώνα της Λαμίας θα μπω στο γήπεδο, θα πάρω τη σφυρίχτρα από το στόμα του και θα του την βάλω εκεί που δεν θέλω να πω. Θα γράψω ιστορία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags