Facebook Pixel Τρελαίνει τον κόσμο όλο η αρμάδα του Τσόλο! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-04-27 23:37:00

Τρελαίνει τον κόσμο όλο η αρμάδα του Τσόλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρελαίνει τον κόσμο όλο η αρμάδα του Τσόλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Βήμα πρόκρισης έκανε η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία με γκολ του Σαούλ Νίγκεθ, επικράτησε 1-0 της Μπάγερν.


Δύσκολη υπόθεση θα αποδειχτεί για την Ατλέτικο Μαδρίτης ο επαναληπτικός του Μονάχου. Το 1-0 επί της Μπάγερν μπορεί να μην της δίνει ισχυρό προβάδισμα, η νίκη και μόνο όμως ανεβάζει τη ψυχολογία των παικτών του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Η Ατλέτικο μπήκε φουριόζα στο παιχνίδι και με διάθεση να αιφνιδιάσει τη Μπάγερν. Και τα κατάφερε στο 10.Ο Σαούλ Νίγκεθ «χάζεψε» όλη τη γερμανική άμυνα της με συνεχείς ντρίμπλες μέσα στην περιοχή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με υπέροχο αριστερό πλασέ. Στη συνέχεια γηπεδούχοι έδωσαν μέτρα στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι πίεσαν ασφυκτικά και σε 2-3 περιπτώσεις βρέθηκαν κοντά στην ισοφάριση. Δεν κατάφεραν όμως να διασπάσουν το... ταμπούρι των Μαδριλένων, που ήταν πολύ καλά συγκεντρωμένοι στο σχέδιο του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Στο δεύτερο μέρος, όπως αναμενόταν, η Μπάγερν πήρε εξολοκλήρου τον έλεγχο του αγώνα. Η ισπανική άμυνα πέρασε δραματικές στιγμές, αλλά άντεξε τις γερμανικές επιθέσεις. Οι Βαυαροί είχαν στο 57' δοκάρι ύστερα από σουτάρα του Αλάμπα, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Όμπλακ καπάκωσε την κεφαλιά του Μαρτίνεθ. Ο Σλοβένος εξουδετέρωσε και την επικίνδυνη προσπάθεια του Βιδάλ στο 72'. Η ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου όμως ανήκε στην Ατλετικο! Ύστερα από αντεπίθεση ο Τόρες έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κόκε δεν μπόρεσε να νικήσει τον Νόιερ.

Έτσι έμεινε το 1-0 και πλέον οι δύο ομάδες θα τα ξαναπούνε την επόμενη εβδομάδα μετά στο Αλιάνζ Αρίνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags