Facebook Pixel Αυτά είναι τα δεδομένα για Μπεργκ - Μένει ή φεύγει;
| 2016-04-29 09:54:00

Αυτά είναι τα δεδομένα για Μπεργκ - Μένει ή φεύγει;

Αυτά είναι τα δεδομένα για Μπεργκ - Μένει ή φεύγει;

Ιδού η πιθανότερη εξέλιξη στο μεγάλο ερώτημα των φίλων του Παναθηναϊκού για τον Σουηδό παικταρά!

Μπορεί ο Μάρκους Μπεργκ να έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018 και μάλιστα χωρίς ρήτρα αγοράς, ωστόσο οι φίλοι του Τριφυλλιού ανησυχούν για το μέλλον του ηγέτη της ομάδας τους, ειδικότερα με το Euro του καλοκαιριού ενόψει.

Παρ’ όλα αυτά, όλα τα στοιχεία συνηγορούν στο ότι ο Μάρκους Μπεργκ θα παραμείνει κάτοικος Αθηνών και την επόμενη σεζόν!

Πρώτα από όλα οι Πράσινοι είναι διατεθειμένοι να τον πουλήσουν πολύ ακριβά και δεν φαίνεται να υπάρχει ομάδα να δώσει τα χρήματα που θέλουν. Τουλάχιστον όχι από καλό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αφού η προοπτική των ασιατικών ομάδων (που μπορούν να δώσουν τα χρήματα) δεν ενδιαφέρει καθόλου τον «κανονιέρη» του Παναθηναϊκού.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μπεργκ μοιάζει αναγεννημένος τη δεδομένη χρονική στιγμή. Η προσθήκη των Λέτο και Βιγιαφάνιες του έχει δώσει νέα δυναμική και οι μέρες του «ξενερώματος» νωρίτερα στη σεζόν αποτελούν παρελθόν.

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον οικογενειακό παράγοντα. Ο Μάρκους είναι ευτυχισμένος στα μέρη μας με τη γυναίκα του, Ζοζεφίν, η οποία είναι έγγυος στο τρίτο τους παιδί. Μάλιστα, πρόσφατα το ζευγάρι αγόρασε νέο σπίτι στη Γλυφάδα.

Απ’ ότι φαίνεται, ο Μπεργκ έχει σκοπό να... ριζώσει στην Ελλάδα και να συνεχίσει να ενισχύει τον Παναθηναϊκό και να κοσμεί το πρωτάθλημά μας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags