29/04/16 - 10:21

Ανανέωση-έκπληξη στον Ολυμπιακό!

Αγωνίστηκε ελάχιστα φέτος, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» πιστεύουν σε αυτόν και... τρέχουν να του κάνουν επέκταση συμβολαίου.

Ανανέωση-έκπληξη στον Ολυμπιακό!
24.766views 0shares

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης ήταν ο μεγάλος άτυχος της φετινής χρονιάς στον Ολυμπιακό. Ο νεαρός μέσος ξεκίνησε ως βασικός το καλοκαίρι, αλλά τον «φρέναρε» ένας σοβαρός τραυματισμός.

Στη συνέχεια επανήλθε, αλλά η γεμάτη μεσαία γραμμή των «ερυθρολεύκων» σε συνδυασμό με το ανέβασμα του Ζντιέλαρ δεν του επέτρεψαν να διεκδικήσει θέση στη βασική ενδεκάδα.

Παρ’ όλα αυτά, στον Ολυμπιακό περιμένουν πολλά από τον 23χρονο και θεωρούν πως μπορεί να αποτελέσει σημαντική μονάδα αν αποφύγει τους τραυματισμούς. Ο Μάρκο Σίλβα έχει πολύ θετική άποψη για την αξία του ποδοσφαιριστή και προτίθεται να του δώσει και πάλι ευκαιρίες ώστε να προσφέρει αυτά που μπορεί.

Έτσι, παρά το γεγονός ότι ο Κρητικός ποδοσφαιριστής, έχει συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι του 2017, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη κινήσει τις διαδικασίες ώστε να συναντηθούν με την πλευρά του παίκτη και να καταθέσουν πρόταση για πρόωρη επέκταση!
 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ