Facebook Pixel Τον «τέλειωσαν» ενώ έπαιζαν με τον Ολυμπιακό (vid)
| 2016-05-06 21:37:00

Τον «τέλειωσαν» ενώ έπαιζαν με τον Ολυμπιακό (vid)

Τον «τέλειωσαν» ενώ έπαιζαν με τον Ολυμπιακό (vid)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ σκηνικά στην ΑΕΚ, η οποία δεν θυμίζει σε τίποτα επαγγελματική ομάδα. Το τελευταίο επεισόδιο μετά τον σοβαρό καυγά Ζντοβς – Γκριν στον πάγκο.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην μπασκετική ΑΕΚ μετά τη νέα ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (2-0) και φυσικά τα όσα απίστευτα συνέβησαν κατά την διάρκεια του αγώνα μεταξύ του Γιούρι Ζντοβς και του Τορίν Γκριν.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ο τεχνικός της 'Ενωσης έκανε παρατηρήσεις σε έντονο ύφος στον Αμερικανό γκαρντ. Αφού του τα... έψελνε για αρκετή ώρα, ο παίκτης αντιμίλησε και ο Γιούρι Ζντοβτς έκανε κίνηση για να του επιτεθεί με μπουνιά!
Η επέμβαση των υπόλοιπων παικτών εμπόδισε το ξύλο μεταξύ τους, ωστόσο ο προπονητής της ΑΕΚ οργισμένος έδιωξε τον Αμερικανό στα αποδυτήρια, στη συνέχεια από το γήπεδο και τώρα όπως φαίνεται γενικότερα από την ΑΕΚ!!!

Ο Γκριν αποχώρησε με το ΣΕΦ με ταξί, με προορισμό το ΟΑΚΑ και εκεί προφανώς θα συναντηθεί με τους ανθρώπους της διοίκησης, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο για επικείμενη ανακοίνωση διαζυγίου.

Ο Ζντοβς δεν θέλει ούτε να τον ξαναδεί και ήδη ζήτησε από την διοίκηση να τον διώξουν και να μην τον δει αύριο στην προπόνηση…

Δείτε τι έγινε:
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags