Facebook Pixel Περιμένοντας τον Ζιλμπέρτο
| 2016-05-07 10:48:00

Περιμένοντας τον Ζιλμπέρτο

Περιμένοντας τον Ζιλμπέρτο

Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος άσος αναμένεται στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να έχει τις τελικές επαφές με τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας. 

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θα αναλάβει άμεσα τα καθήκοντα του τεχνικού διευθυντή και θα έχει επαφές με τους ιθύνοντες του “τριφυλλιού” για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν, ενώ θα συνομιλήσει και με τον Αντρέα Στραματσιόνι, προκειμένου να οριστούν οι μετεγγραφικοί στόχοι της νέας σεζόν.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του “τριφυλλιού” αναμένεται να τρέξει άμεσα τις εξελίξεις, προκειμένου να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος, στον σχεδιασμό της νέας ομάδας, η οποία θα στοχεύει στην επιστροφή των “πράσινων” στην κορυφή της Ελλάδας και σε μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

Από εκεί και πέρα, οι “πράσινοι” περιμένουν επίσημη ενημέρωση, σχετικά με το αν θα ξεκινήσουν κανονικά τα play off του πρωταθλήματος ή αν θα μεταφερθεί για αργότερα η πρεμιέρα τους. Ο Αντρέα Στραματσιόνι συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας του και καταστρώνει τα πλάνα του για το μίνι πρωτάθλημα.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags