Facebook Pixel Mηνύσεις και αγωγές κατά Σκόρδα!
| 2016-05-09 16:47:00

Mηνύσεις και αγωγές κατά Σκόρδα!

Mηνύσεις και αγωγές κατά Σκόρδα!

Μετά το απαλλακτικό βούλευμα από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για την υπόθεση Ολαιτάν, οι κ.κ. Πόππης, Παπαιωάννου, Ορφανίδης κατέθεσαν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση κατά του Λάμπρου Σκόρδα

Μετά από Απαλλακτικό Βούλευμα από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης 3 εκ των απαλλαχθέντων οι κ.κ. Πόππης, Παπαιωάννου και Ορφανίδης περνάνε στην...αντεπίθεση καθώς ήδη έχουν καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση κατά του Λάμπρου Σκόρδα, ενώ μετά την λήξη της αποχής των δικηγόρων θα καταθέσουν και αγωγή με την οποία θα ζητούν 50.000 ευρώ έκαστος ως αποζημίωση για ηθική βλάβη, σημειώνοντας παράλληλα ότι το σύνολο των χρημάτων θα παραχωρηθούν στον Ερασιτέχνη ΑΡΗ.

Το AllAboutARIS επικοινώνησε με έναν εκ των παραπάνω παραγόντων, τον κ. Ηλία Πόππη ο οποίος επιβεβαιώσε τις πληροφορίες σημειώνοντας από την μία ότι για τους ίδιους αποτελεί δικαίωση το Απαλλακτικό Βούλευμα και πώς από την άλλη θα ζητήσουν από την δικαιοσύνη την ηθική τους αποκατάσταση.

Πηγή: AllAboutAris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags