Facebook Pixel Λυτρωτής Μπεντέκε στο «Άνφιλντ» - Σώθηκε η Σάντερλαντ, έπεσε η Νιούκαστλ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-05-12 00:01:00

Λυτρωτής Μπεντέκε στο «Άνφιλντ» - Σώθηκε η Σάντερλαντ, έπεσε η Νιούκαστλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Λυτρωτής Μπεντέκε στο «Άνφιλντ» - Σώθηκε η Σάντερλαντ, έπεσε η Νιούκαστλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μπεντεκε απάντησε στις καθυστερήσεις στη γκολάρα του Αζάρ με αποτέλεσμα Λίβερπουλ και Τσέλσι να αναδειχθούν ισόπαλες (1-1). Θρίαμβος για Σάντερλαντ που παρέμεινε στην κατηγορία ρίχνοντας τις Νιούκαστλ και Νόριτς!

Ένα εκπληκτικό σόλο γκολ του Εντέν Αζάρ στο 32’ δεν ήταν αρκετό ώστε να πάρει η Τσέλσι τη νίκη μέσα στο «Άνφιλντ» αφού ο Μπέγκοβιτς… χάρισε στον Μπεντέκε το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Πάντως, η πρωταγωνίστρια της αγωνιστικής ήταν η Σάντερλαντ, αφού το Σαμ Άλαρνταϊς έκανε και πάλι το θαύμα του κρατώντας την ομάδα οριστικά στην Πρέμιερ Λιγκ! Αυτό συνέβη αφού οι «μαύρες γάτες» θριάμβευσαν με 3-0 επί της αδιάφορης Έβερτον με έναν γκολ του Βαν Άανχολτ και δύο του Κονέ, εξασφάλισαν διαφορά 4 πόντων από τις Νιούκαστλ και Νόριτς μόλις μια αγωνιστική πριν από τη λήξη και «κλείδωσαν» μαθηματικά τη σωτηρία!

Ως συνέπεια του παραπάνω αποτελέσματος, η νίκη της Νόριτς με 4-2 επί της Γουότφορντ δεν είχε αντίκρισμα αφού δεν ήταν αρκετή για να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags